Откриха още един пътешественик във времето

vremeСъбитието на снимката от 1941 г. е  откриване на провинциалния мост South Fork Bridge, който е бил построен, за да замени предишния, който бил отнесен от наводнение.  Сред събралите се на откриването,  се откроява  млад мъж.

Всъщност, той привлече вниманието на онлайн общността. С  необичайния си вид.

Интернет потребителите не са  всички, разбира се, но повечето се съгласиха, че този човек явно не е от това време, в което са хората около него. А от бъдещето.

Издават го неговата прическа, тениска с отпечатано лого, кройка на пуловера, портативна камера и слънчеви очила модел XXI век. Такива неща  преди 70 години в Канада просто не е имало.

Снимката е разгледана и от експерти. Подложена е  на компютърен анализ, който чрез сравняване на фона и подозрителния обект  позволява да се разбере дали е използван Photoshop. Следи от графична обработка не са открити. Т.е. „чуждото тяло“ е автентично. И  този млад човек наистина е бил сред множеството по време на заснемането. Това, според ентусиасти, доказва само едно нещо: пътуване във времето е възможно. А това  вдъхновява.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *