Правоъгълни облаци се появиха над Великобритания

SWNS_STRANGE_CLOUD_02-493315Наблюдателите бяха шокирани, съобщава express.co.uk.   Жителите на Exeter, без да губят време, пуснаха снимки във  Facebook и Twitter и развълнувани съобщения с  облак под формата на летящ килим, надвиснал над града.

Образуването на облаци с остри краища за  първи път е  наблюдавани в събота следобед, но на събитието бе обърнато внимание, когато за него съобщи в Twitter метеорологът Лаура Хилкрист.

Но тези, които търсят сензационни или свръхестествени обяснения, ще бъдат разочаровани.

Метеоролозите  увериха жителите, че този облак е изкуствен, образуван от водната пара,  отделяна от  реактивните двигатели на самолет, когато  се движи във въздуха.

Тази поразителна къща може да бъде сглобена само за 5 часа след стихийно бедствие (видео)

Скритият ислям: Николо Деджорджис за трудностите на живота на италианските мюсюлмани

Невинен японец очаква екзекуцията си 48 години

Related Posts

5 thoughts on “Правоъгълни облаци се появиха над Великобритания

  1. Водна пара от реактивните двигатели. И един мармот увива шоколада в станиол.

  2. Е, нямам как да има друго обяснение. Ще да е само от самолет. :)

  3. Да да да да, този сигурно е първия реактивен самолет който се е движел из въздуха въобще някога! Други няма! :) Как така иначе няма непрекъснато квадратни или правоъгълни подобни? С тея смешни „научни“ обяснения направо избиват рибата :))

  4. Абориген съм,средномалоумна съм,но за научните обяснения за правоъгълни облаци в небето,вследствие на реактивен самолет,нещо не не ми се връзва.

  5. Самолета е летял по формата на правоъгълник,и е правил остри-90 градусови завои,и е запълвал формата ,като с рисуване с молив. Какво са „прайти“ сега ,че не разбирате ,има и висш пилотаж.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *