За рептилоидите и сивите …..

04436680Или кои са рептилоидите, сивите и Силите на Светлината? Кратък обзор на темата, съставен от различни източници. И така:

Рептилоидите са древна цивилизация, която някога е живеела на повърхността на Земята, в Лемурийската епоха. Част от тези рептилии са загинали по време на глобалния преход на планетата към по-висока орбита във вътрешната част на Слънчевата система. При промяна на условията на живот на повърхността на планетата, те е трябвало да променят мястото си на пребиваване и да заемат направените по специална технология коридори, които свързват всички континенти и се разпространяват под всички морета и океани.

Лемурийците – са влечугоподобни – паразити и хищници от природата. За своето съществуване те се нуждаят от специални енергии като страдание, болка, притеснения на хората на Земята. Те се нуждаят за да живеят от кръв и месо. Голяма част от Тората е посветена на условията, при които евреите трябва да поднасят кървави жертвоприношения. Древните индианци също са поднасяли кървави жертвоприношения на драконообразните си богове.

Цялата митология в света е изпълнена с препратки към боговете – влечуги, змии – наги. Легендите за драконите директно се припокриват с гореизложеното. В момента рептилоидите имат много силна техническа база под формата на цилиндрични и с кръгла форма НЛО. Те излитат от вулкани и се връщат там отново. Те летят, излитайки от водата и може лесно да се движат с висока скорост.
В подземните заводи на рептилите работят игви – деградирали хора с ужасяващи генетични аномалии.

Под земята има истински ферми, където се отглеждат животни и птици, с които тези влечуги се хранят. Има няколко вида рептилии, точно както има много националности и хора.

Рептилиите имат свои представители на повърхността на Земята, които стриктно изпълняват тяхната воля. Затова имат пари и власт и могат да направят практически всичко, без да се интересуват от това, че милиони хора умират от глад и болести.

Рептилоидната цивилизация се развива в по-ниските райони на Слънчевата Тора, на Космическото дъно. Тя е доведена на Земята от посетители от съседните планети в момента, когато тези планети са преставали да съществуват поради необратими процеси, причинени от войните на рептилиите с техните противници от Сивата раса – демоно- технократите (това е отделен въпрос, свързан с НЛО активността). Войната между рептилиите и сивите е изобразена в историята на унищожението на Атлантида. В някои епохи рептилоиди и атланти са сключвали мир, за да се изправят срещу друга сила, която е опасна и за двете раси – това са Силите на Светлината от Съвета на Галактиката. В този исторически момент, влечуги и сиви са в такъв съюз.

В момента в Слънчевата система навлизат армади от Силите на Светлината през портала на видимото Слънце и това е знак, че е възможен Небесен Aрмагедон, както казва Библията, в който ще се изправят един срещи друг силите на мрака и силите на Светлината. Мащабът на такава война в рамките на Слънчевата система може да бъде фатален, тъй като размерът на армиите е впечатляващ. За сравнение, някои НЛО, летящи от Слънцето са с размер по-голям от някои от планетите в Слънчевата система!

За тези гигантски НЛО има малко информация. Въпреки това, все пак има. Например, от Галактиката навлизат много ангелските сили. Оказва се, че в Слънчевата система проблемът се състои във факта, че много членове на ангелската йерархия, а те служат като магнитни сили на планетите, са станали паднали. Това означава, че планетата няма достатъчно магнитна сила, за да има правомощия да се издигне над Космическото дъно. Застоят на планетата на космическото дъно я прави жертва на демонични сили в лицето на рептилоиди и сиви. Те ограбват такава планета, а след това изгарят нейното население с помощта на атомна бомбардировка и я превръщат в пустиня, както това се е случило с Марс, Сатурн, Венера и Фаетон, която напълно се е разпаднала.

Силите на Светлината не може да нарушават свободата на избор на хората.

А сега рептилиите управляват чрез трите най-многобройни религии (юдаизъм, християнство и ислям), като масонски организации, като всички аристократични семейства, в които влечугото – дракон, се намира в семейния герб. Влечугите имат контрол над Китай, Индонезия, част от Индия, Тайланд …

Влечуги напълно управляват цялата финансова система на света, владеят всички резерви от злато … Те сдържат замяната на използваните тежки енергоносители: петрол, газ, въглища .. с енергия от космоса. Влечугите контролират науката, чрез контрол на учени на ключови позиции …. Сега тези влечуги са реални господари на Земята и нейното население.
Сивите имат свои собствени лобита сред хората на Земята. Това са различен вид контактьори. Не става дума за отвлечени и изнасилени хора. Те често са само жертви, тъй като се извършват експерименти върху тях, изземва се репродуктивен материал, нарушава се свободната им воля …

Сивите са се активизирали съвсем наскоро с помощта на пристигналите в Слънчевата система, през 90-те години, племена от различни части на Галактическото дъно, наричащи себе си Галактическа федерация. Това са Галафедите. Техните НЛО са с друга форма, за разлик от НЛО на рептилоидите.

Откакто NASA в Съединените щати сключва споразумение с тях за сътрудничество в замяна на разрешение да използват човешки материал за експерименти, в САЩ се появяват иновации, които по-рано не е имало. Интернет мрежа, бум на открития в областта на телекомуникациите, оръжията. С други думи, Сивите сега провеждата политика, изразена във футуристичните филми „The Fifth Element“, „Аватар“ и други демоно- технократски забавления за днешната младеж …

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *