Еленче не иска да слезе от ръцете на своя спасител (видео)

Антъни Дин от американския щат Кентъки, заедно с партньора си, работил в гората по почистването на кабелите за електрозахранване. Близо до едно от падналите дървета той намерил малко петнисто еленче, заседнало между гъстите клони.

Мъжът изнесъл еленчето на безопасно място и приятелски започнал да го почесва по корема, за да успокои развълнуваното животинче.

На еленчето определено му харесало, и когато Антъни поискал да го пусне на земята, животинчето започва да пищи в знак на протест. Това продължава няколко пъти.
Еленчето блажено протяга крака, докато Антъни отново не се опитва да го пусне.
„То не иска да слезе на земята. Ние го разглезихме“ – смеейки се, казва Антъни. В крайна сметка, животното все пак слиза на земята и неохотно се връща при майка си, която гледала тази сцена отдалече.

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.