Конспирации: Масоните са създали многовековна вампирска пирамида за контрол и се страхуват да не я загубят

Системата за контрол на ума на хората  съществува в продължение на векове, но в нашия  техногенен свят тя вече е глобална. Това е  управление на обществото чрез информационните източници, които ни се налагат – удоволствието от гледане на нискокачествени филми и новини, четене на груби криминалета, вестници; ние водим  модерен начин на живот, но не  всички са наясно с вредните ефекти на този начин на живот.

В планетарен мащаб ни управлява суперелит – свръхбогати хора, политици, собственици на транснационални корпорации (пише Stella Dar).

Всички владетели са от недрата на масонските ложи, а това е  отделна голяма тема.

Суперелитът на  земята – това са илюминатите, които имат огромна власт над народите на земята.

Специални служби, институти, лаборатории на правителствата на развитите западни страни,  са създали напреднали технологии за промиване на  мозъка на човека, те  правят това незабележимо, но ефективно.

Нашата божествена цел е да се намерим къде сме и да се изключим от въздействието на техногенния свят.

Масоните са създали вековна вампирска пирамида за контрол и те се страхуват да не я загубят – тъй като това  не е само тяхната система за  много изискани блага за сметка на останалите хора, но също така и  система за извличане на огромни енергии из циклично повтарящи се страдания и  удоволствия на маси от хора, които попадат в очертанията на  специална програма за  продължаване на повторенията и постоянно отнемане на енергия – това е система за поддържане на живота, на управляващите Илюминатите древни богове, дадена  на хората в далечното минало …

Как е организиран този „божествен вампиризъм“? Това е подобно на технологията, когато хората поставят ядрено гориво в реактор и дълго извличат огромна  енергия, чрез управляема ядрена реакция.

По същия начин, под ръководството на „покровителите си  богове“ Илюминатите поставят душите на хората в интелектуални, емоционални и физически рамки – енергийни капани, и се възползват от отделяната от тях енергия, дърпайки нишките на контрол на  техните  удоволствия и болки.

Например, един от основните стълбове на контрола и манипулацията на човечеството – е видиотяването им с пари (работа за смешни пари). На хората все още им се раздават така наречените „пари“ за страданията им по време на работа, така че те веднага да  могат да си купуват удоволствия – и този цикъл изглежда  е завинаги …

Но, както видяхме от „световната финансова криза“ , по-голямата част от човечеството скоро ще остане с нищо – с един куп „ценни“ книжа, които не струват нищо и с неплатени дългове, които не могат да плащат …

 В същото това време, когато всички права за собственост на основните природни ресурси продължават  активно да се концентрират в едно малцинство – в ръцете на задкулисни финансови манипулатори. Освен това, според логиката на илюминатите, трябва да последва изтребване на  „излишното“ обедняло население – Трета световна война, и пълно поробване на оцелелите след това бедняци.

Това е планираният резултат на вървящата към финала си операция по окончателното отнемане от човечеството на  всички лостове за управление на природните ресурси на планетата Земя – отделянето на хората от природата и превръщането на хората в полумъртви зомби роботи, елементи за захранване и обслужване на „боговете“.

Една от най-важните части на плана е разпространението на  микро-електронната технология и широкото въвеждане на нанотехнологиите за по-добър контрол над честотите на мозъчните вълни на масите от хора, манипулиране на тяхното физическо, емоционално и психическо състояние, и като резултат –  пълен контрол върху масовото съзнание, с цел по-нататъшна експлоатация от вампирите … (HAARP, Blue Beam).

Е, как може ние все още да живеем в този свят – интересен въпрос, не е ли така ? Въпреки това, дори ако този план за армагедон  вече в разгара си и се извършва пред очите ни – ние не трябва да забравяме, че това е само една идея, която се материализира от огромна енергия, която се изтегля от невежите маси от хора, паникьосани и тресящи се от страх, търсещи изход и жадуващи за спасение от проблемите и спасявайки материалните си притежания на всяка цена.

Тоталната  тирания, също е просто идея на  илюминатите, тяхната „окончателна“ цел, продиктувана  от кармата на насилието – и това, доколко неосъществима е  тази идея, зависи от степента на нашето съзнание, от силата на нашите добри намерения и чистотата на алтруистичната ни мотивация – да се издигнем над егоизма, и да трансформираме  околната среда, като започнем със себе си …

Секретният смисъл тук е в това към каква  конкретна идея се свързва нашата енергия, каква идея ние избираме за реализация чрез нашата жизнена сила.

Например, вместо  идеята за запазване на  пари и имущество, можем да изберем идеята, че чрез Армагедон, чрез опитите да поробят човечеството, мъдрите богове, стоящи извън човешката тирания, ни показват илюзорната природа на материята,  илюзорната природа на „ценностите“, към които ние все още сме свързани.

Фундаменталната разлика между избраната от нас идея е в това, че с помощта на идеята за привързаност към нещо, което може да продължи да ни контролира, чрез идеята за илюзорност ние, напротив, се освобождаваме от рамката за контрол.

Друга важна идея е в това, че боговете и демоните специално изострят антагонизма на любовта и насилието в човешкото общество, за да ускорят съзнателния избор на  всички онези, които все още живеят в невежеството за смисъла на живота, неговите цели и средствата за постигането им.

Хората трябва да бързо да се определят и да изберат между любовта и страха – това е дълбокият смисъл на конфликта. Ако по-голямата част от човечеството  продължи да избягва съзнателния  избор – ескалацията на масово насилие във всичките му форми е неизбежна.

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Ексминистърът на отбраната на Канада П. Хелиър: „Илюминатите тайно управляват света“ (видео)

Бившият канадски министър на отбраната Пол Хелиър твърди, че илюминатите са реални и тайно управляват света от задкулисието. Пол Хелиър се смята за най-високопоставеният политик, който винаги правдиво разказва за… Continue reading „Ексминистърът на отбраната на Канада П. Хелиър: „Илюминатите тайно управляват света“ (видео)“

Илюминатите са несвободни и ограничени от договор с древни нефизически същества – II

Продължение. Те обладават диво, изключително жестоко желание,  да притежават и да контролират, да имат власт над другите души. Те знаят първичната Истина,   която им е добре известна от древни… Continue reading „Илюминатите са несвободни и ограничени от договор с древни нефизически същества – II“

Д-р Джим Уили: Заради илюминатите войната между САЩ и Русия стана неизбежна (видео)

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *