Нови загадъчни обекти бяха заснети до МКС (видео)

NLOНеидентифицираните летящи обекти, или НЛО, никога не са преставали да вълнуват света. А този път те докараха вярващите в НЛО в състояние на ярост, пише au.ibtimes.com

До този момент са представени три видеоклипа, направени наскоро в орбита, и те като че ли показват мистериозни обекти, които, както някои хора вярват, подсказват наличието на извънземен живот.

Както първи съобщиха от Houston Chronicle, верни наблюдатели на НЛО съобщиха два пъти миналата седмица, че са открили неидентифицирани летящи обекти в близост до Международната космическа станция, с помощта на онлайн камерата на НАСА. Видеоклиповете станаха много популярни.

Първият случай е от 4 август. В този ден блогърът Скот Уоринг откри появата на „светещ диск“ в “ живия ефир“.

„Здравейте на всички, аз гледах онлайнкамерата и „хванах“ този диск“, казва Уоринг в своя блог. „Направих снимки на НЛО и ги увеличих. Той има дълга линия, минаваща през центъра и в купола в горната част“ – казва Уоринг.

Уоринг казва, че забелязал много слабо, сиво петънце. Но той счита, че служителите на НАСА не искат да разкриват много в интернет, така че „NASA пусна синия фон, веднага след като видяха НЛО. Когато върнаха камерата обратно в ефир, НЛО изчезна“, казва той.

Много наблюдатели бяха разочаровани от тези действия.

Уоринг представи второ видео от Streetcap1. То показва бяла светлина над купола на земната атмосфера на 7 август, която постепенно избледнява.

И последното видео, публикувано във вторник от Streetcap1. На изображението може да се наблюдава струпване на бели точки, която се появява над ръба на космическата станция. Но след около една минута тези четири точки изчезват.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *