С какво пръскат там на небето (видео)

s24606320Филм за химтрейлите,  за това, което пръскат някои самолети над главите ни след отварянето на въздушното пространство …
Има  кондензни следи, които оставят самолети, такива следи изчезват в рамките на няколко минути, в тези следи  няма нищо опасно.

А има и химически следи, които остават в продължение на много часове в небето и образуват големи облаци, понякога в такива облаци се появява нещо като дъга … За тези химически следи и става дума в този филм.

Когато хората осъзнаят какво се случва, те задават още по-важен въпрос – защо се случва това. М. Мърфи, автор и ко-продуцент  „Какво пръскат по света?“ заедно с Barry Kolsky, пуснаха филма „Защо пръскат по света“ за да отговорят на този въпрос.

Бъдете готови да се запознаете с:

Въздействието на геоинженерни програми върху околната среда и човешкото здраве.

Как геоинженерството може да се използва за контролиране на климата.

Кои отрасли се възползват от геоинженерни програми.

Как химическите следи ви засягат вас, вашето семейство и бъдещето на човечеството.

В този документален филм ще научите как аерозолите в нашето небе се използват в комбинация с други технологии, за управление на климата. Геоинженерите  твърдят, че те работят само за смекчаване на вече широко  развенчаната теория за глобалното затопляне.

Ясно е, че химтрейлите / геоинженерството може да се използват като начин за консолидиране на огромно количество парична и политическа власт в ръцете на технократските елити. Някои мултинационални компании вече могат да използват  контрола на времето, за да получат власт над естествените системи на Земята. Това, разбира се, се извършва за сметка на целия живот на планетата. Защо в света се пръска – това е един филм, който е трябва види всеки и това ще доведе до революция в движенията за опазване на околната среда.

Първа версия:

https://m.imdb.com/video/vi1257809177/?ref_=ext_shr_lnk

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *