В Тунис по средата на пустинята се появи езеро (видео)

843905

Местните пастири са намерили сладководно езеро, което се е появило в средата на пустинята. В момента учените нямат никакво обяснение за мистериозната поява на езерото.

Mистериозното езеро се появи в тунизийската пустиня, създавайки импровизиран плаж в сухия регион. След откриването на водоема на местните пастири не са дадени никакви обяснения за това как изведнъж се е появил в пустинята.

Властите предупреждават, че водата, която първоначално е била кристално чиста, е станала мътно- зелена и са се появили в нея водорасли,  може да бъде опасна за здравето, но тунизийците не се отказват от удоволствието да се охладят в 40-градусовата жега.

Никакво официално обяснение за появата на езерото няма. Част от геолозите смятат, че сеизмичната активност може да е освободила подпочвените води, но не всички са съгласни с тях, съобщава The Independent. Според местните власти, обемът на езерото може да бъде един милион кубически метра, разпределени върху площ от над един хектар, с дълбочина от 10  до 18 метра.

 

Във Великобритания правителството ще създаде банка за сперма за лесбийки

Русия подготвя депортиране на украинските проститутки

The New York Times публикува първата реклама на марихуана

Оралните контрацептиви увеличават риска от рак на гърдата с 50%

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *