Curiosity откри подземен портал на марсианска цивилизация?

c64973caf45b
Американският уфолог Скот Уоринг, широко известен със своите хипотези за извънземни, които пазят президента на Съединените щати Обама и изкуствения произход на луната на Сатурн – Енцелад, предполага, че марсоходът на НАСА Curiosity наскоро е заснел подземен портал на марсианска цивилизация.

Според него, заснетият източник на изкуствена светлина, идваща някъде в недрата на планетата, може да означава, че интелигентните марсианци се крият в дълбините на планетата. Възможно е марсианците да  общуват със  светлина със спътниците Фобос и Деймос.

В подкрепа на думите си Уоринг посочва  многогодишни наблюдения на различни светлини и светкавици на Червената планета. В същото време уфологът  категорично отхвърля официалната версия на НАСА за естествения характер на светлината, която била  слънчев  отблясък от полирана а каменна повърхност.

След като експертите на НАСА издигнаха нова версия- за  дефект в камерата, Уоринг, от своя страна, заговори за нова марсианска „Теория на конспирацията“. Според уфолога, експертите на НАСА специално скриват  информация за всички необичайни явления, които се случват с мисиите на Марс, и дори коригират данните, променяйки или унищожавайки информация за артефакти и НЛО.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *