Елвис Пресли бил от Орион?

elvispresley Оказва се, че американският певец, актьор и автор на песни  Елвис Пресли (1935-1977 година), е имал  продължителна и тясна връзка с извънземни. И тя всъщност започва още от самото му раждане. Според Върнън Пресли, бащата на Елвис, по времето, когато синът му се ражда, над  дома им в Tyupelo, Мисисипи, се появил странен, с някакъв неземен  син цвят  обект.

По-късно Елвис многократно е виждал НЛО през целия си живот. А когато бил на шест или седем години, с негов влезли в  контакт две космически същества, състоящи се сякаш от светлина. За този случай, малко преди смъртта си Елвис казва на своята близка приятелка Уанда Хил. Има запис на лента на  тази история.

Тези същества показали на Eлвис нещо като фрагменти от  филм, на които, както се оказало по-късно, било  заснето … бъдещето му!

Той видял един човек, застанал на сцената в бял, спортен костюм, с китара в ръцете, и някак си разбрал, че това е самият той. Също така видял и човек , занимаващ се карате, а  много години по-късно, през 1974 г., Елвис  получава „черен колан“ в този спорт. На всичко отгоре,  от светещите същества той научил, че не принадлежи към човешкия род, и е … техен  „сънародник“, и произхожда от планета, намираща се  в орбита около синя звезда в съзвездието Орион, от която те  дошли на Земята.

Елвис запомнил  този епизод за цял живот, а като пораснал започнал да вярва, че такива същества от  светлина (ангели?) ни наблюдават и помагат през целия живот и са пратеници на Бога.

В допълнение към музикалния си талант, Eлвис очевидно е имал и паранормални способности. Уанда   Хил казва, че един ден в нейно присъствие  той със силата на волята си  преместил голям стъклен  пепелник от единия до другия край на масата.

Аlien Rock   The Rock ‘n’ Roll Extraterrestrial Conections

Превод: http://bg.checkonline4you.com/elvis-presli-bil-ot-orion/

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *