Извънземните същества: Част 1. Обитаемият Космос (видео)

Измина повече от половин век от излизането на човека  в Космоса.  Въпреки това, към днешна дата, резултатите от изследването на космоса не са толкова грандиозни, колкото изглеждаше в „началото на пътя.“

Например, преди да се появят първите извънземни станции на Луната и Марс, остават все още много години. Въпреки това, дори съществуващите резултатите са изненадващи.

Предвид факта, че лъвският пай от финанси и усилия, се изразходват за военни цели. А и във фокуса на вниманието на обществото са изключително вътрешни проблеми – редовни разправии, обвинения, все по-чести  локални (все още) войни. Да не говорим за тероризма и лавинообразното влошаване на глобалния климат. Новините от Космоса са в периферията на новинарските емисии. Но новини  със сигурност има. Едни  от най-впечатляващите са за  откриването на все повече и повече планети в различни звездни системи. За търсене на  планети, които са подобни,  по отношение на местоположение и по условия,  на Земята.

Т.е. търсенето на живот извън Земята. Включително, разбира се, и такива обекти от Слънчевата система, като Марс, луните на Юпитер. Що се отнася до мисиите до  тези обекти, те не са близки, особено към планетите в други звездни системи, затова фантазията успешно „заселва “ други светове. При това с не толкова  „интелигентни извънземни“, а с различни живи същества, които можем да си представим, въз основа на съвременните научни идеи.

Защото  „науката“ все повече се изпреварва ScFi, която е повече „заинтересувана“ от агресивни извънземни и Star Wars (особено с усилията на Холивуд), но не и от други форми на живот.

Може да се надяваме, че един ден човечеството реално ще излезе в Големия Космос, въпреки че и това също е много далеч. Какво могат да открият бъдещите космически изследователи? В  малкия видеоклип  са възпроизведени някои  „модели“ на вероятните форми на живот извън Земята, автори на които са предимно учени.


Alien Creatures.Part.1 Inhabited space by Alexei2012

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Досиетата НЛО: „Инцидентът в Кайкоура“ – оригинални кадри от контакта! (видео +)

На 31 декември 1978 г. филмов екип се качва на самолета Argossy за интервю с екипажа. На 20 и 21 декември друг самолет съобщава за среща с няколко НЛО и… Continue reading „Досиетата НЛО: „Инцидентът в Кайкоура“ – оригинални кадри от контакта! (видео +)“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *