Молитва за възстановяване на енергията

originalАз моля моя Създател, всички Висши Светли сили, от чиято помощ сега се нуждая,  да премахнат от  цялото мое  енерго – информационно пространство, от аурата, биополето, от всички системи и органи, чак до вътреядреното, вътреклетъчното ми ниво,  всички тези енергии, която аз волно или неволно, съзнателно или несъзнателно, съм приел (а)  от  други хора в миналото, настоящето и бъдещето, моля ви, премахнете ги, очистете,  пропуснете през филтрите и ги  върнете на тези, на които  принадлежaт.
Аз ги моля всички за  прошка, простете ми и оставете на  Съда  на Бога. Амин.

И аз ви прощавам и ви оставям на  Божия съд. Амин.
А всички тези енергии, която първоначално са ми били  дадени в момента на моето раждане, в съответствие с Божествения план, да намерите, да възстановите (ако е необходимо – да замените), очистете,  пропуснете  през филтрите и ме върнете в миналото, настоящето и бъдещето, като започнете от тази секунда и завинаги. Амин.

Мой Истински Създател! Направи така, както трябва! Направи така, както трябва! Направи така, както трябва! Амин.

http://bg.checkonline4you.com/molitva-za-vazstanovyavane-na-energiyata/

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

One Reply to “Молитва за възстановяване на енергията”

Comments are closed.