Московчанка оцеля след падане от 13-тия етаж

967bigМладата жена решила да се самоубие заради несподелена любов и скочила през прозореца на апартамента си, който се намира на 13-ия етаж.

Само че  планът и се провалил: жената паднала върху покрива на паркиран до блока  „Мерцедес“. Освен това, дори не загубила съзнание, а намиращият се наблизо  мъж извикал  „Спешна помощ“ и разговарял с ранената  до  пристигането на медиците.

„Тя беше в съзнание и поиска  вода. Попитах я дали сама е паднала или някой я е бутнал. Тя отговори, че сама. Както разбрах, заради нещастна любов. Беше много хубава, добре поддържана жена. “

Според очевидеца, жертвата била трезва, обаче медиците после казали, че от нея лъхала  остра миризма на алкохол.

Московчанката е със счупено рамо, двете бедра,  черепната основа, коремна и черепно -мозъчна травма. Жената  е откарана в интензивното отделение на болницата.

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.