Предлагат 30 милиона долара за разкриване на виновника за катастрофата с малайзийския „Боинг“ край Донецк

pic_57de54e4bfb81bcdc73d54147871b871Германската детективска агенция Wifka предлага 30 милиона долара за информация за това кой стои зад катастрофата на малайзийския „Боинг“ край Донецк. Това  съобщава  Deutsche Welle. За да се получи тази сума, трябва да се съобщи, който е наредил да се стреля по  самолета, кой е изпълнил тази заповед,  както и кой  крие това престъпление.

Агенцията предупреждава, че информацията е  необходимо да се предаде  с  голяма предпазливост: да не се използва  електронна поща и не по  телефона, без предварително съгласуване.

Ако е необходимо – ще се осигури защита на информаторите. Кой точно е поръчал лично разследване, не се съобщава. Самата детективска агенция традиционно се занимава с икономически престъпления.

На 9 септември Холандия публикува резултатите от предварителното разследване, в които нищо не се казва за виновниците за трагедията.

Източник: http://bg.checkonline4you.com/predlagat-30-miliona-dolara-za-razkrivane-na-vinovnika-za-katastrofata-s-malajzijskiya-boing-kraj-donetsk/

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *