Розуел напомни за себе си с мистерия

vavpapvpypypavvpГрад Розуел, където през юли 1947 г. се  разбива НЛО, за пореден път привлече вниманието на обществеността. Наскоро там е станал странен инцидент: попаднали в  автомобилна катастрофа мъже изчезнали, а след това се събудили на полето.

Случката в Розуел, Ню Мексико, озадачила  пожарникари и полицаи: те тръгнали към мястото на произшествието, но не намерили нито шофьора, нито пътниците. А след седем часа трябвало да се върнат обратно, защото жертвите били открити… на поляна с  магарета.

Според полицейския лейтенант Гутиерес, през нощта на  четвъртък срещу петък, в полицията научили, че на магистралата е станала сериозна авария – катастрофирала кола. Пожарникари и полицаи веднага отишли на мястото на произшествието с надеждата, че  ще успеят  да спасят шофьора и пътниците, но били шокирани, когато не могли да ги намерят. Спасителите в един глас твърдят, че не намерили никой.

Озадачени, полицаите и пожарникарите се върнали седем часа по-късно на мястото, където  настъпило произшествието, защото на  911 диспечерът  получил обаждане от мъж, който твърди, че  е бил зад волана на автомобила, когато станала катастрофата, но кой знае защо се събудил сутринта на полето,  в близост до магарета.

По-късно, в беседа с полицаите, шофьорът признал, че след като се напил с приятел, не може да си спомни нищо.

„Каралият колата мъж каза, че той и неговият пътник седнали да пият, а след това не си спомня какво се случило – потвърди Гутиерес. Седем часа по-късно той се събудил и открил, че лежи на поляна, а до него има няколко магарета“ .

Линейка откарала шофьора и пътника, които били  намерени в полето и ги закарала в болница. Прегледът на жертвите на инцидента показал, че водачът, чието име не се споменава, е ранен в рамото и ръката, а неговият приятел – в гърба.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *