Свещта лекува и пречиства

sveshtОт древни времена, хората са знаели, че  огънят пречиства и изгаря всичко негативно, прилепнало към човешката аура. Уникалността на въздействието на пламъка на свещ  върху биологичното поле, което заобикаля човека, се състои в това, че  той помага за пречистване на организма от всички отрицателни неща, трупани в нас, ден след ден. И ако човек, който живее в градска среда, няма възможност често да седи до огън, свещ пред себе си той винаги може да запали.

Докато  седите до запалена свещ поне 7-10 минути, гледайки колебанията на език на пламъка и – начина, по който той се отклонява надясно и наляво, а после замръзва на място, скоро ще започнете да забелязвате, че свещта хвърля в пространството малко количество сажди, които, както  показва дългогодишният опит на магията, поглъща умората, разочарованието и обидите, които са натрупани у хората.

Успокоява болката,  мъката преминава, не позволявайки на болестите да прониква чрез отрицателните мисли и чувства в нашето физическо тяло. Така емоционалната болка постепенно се разсейва, предотвратявайки болката във  физическото тяло. Заедно с пращенето на свещта си отива  нашата болка, а на нейно място идват отново мир и спокойствие.

За да снемете от близък човек натрупаните отрицателни полета и програми, помолете го да седне на стол странично, така че облегалката да не блокира  въздействието на пламъка на свещта, и застанете зад него.

Запалете свещ и за известно време забравете за  ежедневните си мисли. Пациентът трябва да започне да се „чисти“ от  опашната кост. Ръката със свещта в същото време трябва да изпълнява въртеливо движение срещу часовниковата стрелка.

Амплитудата на това движение е  10-15 cm. А  продължителността на времето, през което ще се провежда този ритуал, се избира произволно. Ако свещта започне да пращи, то тогава вие сте намерили „проблемното“ място – зона, у която човекът има сериозни нередности в организма. В този момент вие ще видите изгаряне на сажди. Задръжте свещта  близо до зоната, толкова дълго, докато свещта вече не пращи! Когато пламъкът стане отново чист, продължете да движите свещта нагоре по гръбначния стълб – до върха на главата.

Завършете движението над главата,  на разстояние 10-15 см по-нагоре.

Пречистването е необходимо да се извърши три пъти, като се провери дали свещта гори нормално на мястото, където  е пращяла. Тази процедура  повтаряйте всяка вечер и ще видите колко по-добър е станал животът ви.

http://bg.checkonline4you.com/sveshtta-lekuva-prechistva/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *