В Смоленск наблюдаваха излитане на НЛО

1

На 10 септември в Смоленск, Русия,  е заснето странно атмосферно явление. Под ъгъл от около 45 градуса спрямо Земята се появила следа от неидентифициран обект. Според очевидци, падналото небесно тяло е приличало на метеорит.

„Много бързо и ярко гореше“ – споделя своите впечатления в социалните мрежи Дмитрий Горбилев, свидетел на падането на неизвестния обект по време на инцидента, който е бил в Смоленск на околовръстния път.

Коментари от официалните агенции по този въпрос все още няма.

„Съдейки по описанието, това прилича на метеор, – казва Павел Петрусев, преподавател по астрономия с 40   години опит. Много космически обекти падат на Земята всеки ден, в самия факт на падане на метеорит няма  нищо необичайно,  Този метеорит вероятно е изгорял по време на полета или се е разпаднал на много малки парченца“.
2
Изглежда, че историята свършва така, пише ufo.ru, но се появили още очевидци.

„Аз вчера (9 септември) бях в гората около 9 часа вечерта с група приятели, ние излязохме на  някаква поляна и видяхме как от гората излетя обект с  формата на сфера, – споделя своята невероятна история Aртьом Гончаров – той рязко излетя нагоре и за секунда се оказа на височината на десететажна сграда, повися няколко секунди и изчезна „.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *