Жителка на Удмуртия видя НЛО , извадиха от нея чип (видео)

s86014319Жителката на Удмуртия Людмила Останина преди 25 години видяла НЛО.  За странния случай жената разказвала само на внуците си. Но  това лято аномалията отново напомнила за себе си.

– Звукът беше такъв, неземен, разказва Людмила.  Някакъв мек-мек, необичаен. Никога не съм чувала такъв звук.

1989 г. село Угловой. Късно вечерта Людмила  Останина отишла на гарата за да съобщи за намерения  бик на съседите. Връщайки се назад по релсите, видяла обекта.

Казва: „Той беше неидентифициран и летящ.Летеше. Видях само илюминатори, врати, светеше.  После кацна и угасна. “

Тя обаче не била  единственият свидетел. Апаратът, увиснал над  земята,  от близката барака забелязал и съседът, успял да се облече и да излезе.

– Моли се да не те вземат – извикал той.

2

Но жената просто си стояла там с отворена уста. Десет минути по-късно прожекторите светнали отново и нещото отлетяло.  Съпругът забранил на  Людмила да говори за това. Той се страхувал, че ще я вкарат в психиатрична болница. Но  явлението напомнило отново за себе си това лято. Мамолозите и открили тумор на гърдата.

– По време на операцията първоначално не намериха нищо, въпреки че беше отбелязано с химикалка. И тогава той (лекарят), започна да реже още и намери нещо. Някаква пластинка, тънка. Той се опита да я реже със  скалпела, и каза: „Виж, не може“.

Mистериозната находка  лекарите прибрали и  заявили, че ще я изпратят за изследване. Жената била диагностицирана с „фиброаденом“.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *