Актьорът Киану Рийвс разказа, че в детството си е срещал призрак (видео)

kianuАктьорът Киану Рийвс наскоро бе гост на  Вечерното шоу на Джими Кимел по повод премиерата на новия си филм „Джон Уик“.  Кимел  не можа да  пусне на актьора без да се пошегува с него. След рекламния блок  Kимел обяви, че ще му задава странни въпроси и той ще отговори.

Първият от въпросите бе за името на актьора – дали той е срещал някой друг на име „Киану“. Актьорът каза, че има  братовчед, чието име е „Киану“. А на въпроса „Виждали ли сте някога призрак?“ за изненада на публиката, Рийвс каза да.

„Бях на 6-7 години, ние току-що бяхме пристигнали  от Австралия и се настанихме  в апартамент в Ню Йорк. Седяхме в спалнята с бавачката, сестра ми заспа. И тогава изведнъж видях на вратата сако, което се клатеше наляво-надясно. То беше напълно празно – без глава, без крака, висящо във въздуха. Просто се появи и изчезна – каза Рийвс. – А аз си помислих: : Ок, това е интересно. А после погледнах към бавачката и видях изкривеното й лице. И аз съм бил така.  Cool! “

Във видеото можете да видите не само реакцията на актьора, но също така и реакцията на Jimmy Kimmel. Изглежда, той е доста изненадан от историята.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *