Как да променим своя свят със силата на мислите си?

bigВсяка мисъл се материализира. За това се говори дълго време. Но как да се приложи това на практика?

За да се изпълняват желанията.

Вероятно сте чували, че мислите се материализират. И наистина е така. Но това не се случва с магическа пръчка, а по законите на психологията. За да се изпълняват желанията,  трябва правилно да се  формулират.

Формулировка
Колкото по-ясно дефинирате точно това, което искате, толкова по-добре. Не използвайте отрицания, не  мислите  за това, което НЕ искате, а само за това, което Искате. Например „Аз не искам да боледувам“, а  „Искам да бъда здрав“, не „аз не искам да бъда дебел“, а „Искам да бъда  строен.“

Детайлизация
Например, искате да отслабнете. Сега трябва с всички детайли да си представите как това ще се случи. На лист хартия напишете нещо като есе по темата, как ставате строен, без стеснение отивате на плажа по бански, как  се чувствате все по-добре.

Сегашно време
Становищата по този въпрос на експертите са разделени, но много от тях препоръчват да се формулира желанието не в бъдеще време, а в настоящето – все едно вече го имате. Например,  не „Аз искам да си намеря работа“, а  „Аз съм на път да получа работа“, т.е. Вашето желание вече започва да се осъществява.

Разширяване на границите
Не бива да  формулирате желанието си така:  „Аз съм на път да си купя кола.“ Ами ако спечелите кола от лотарията, или някой близък реши да ви я подари? Затова е по-добре да не се налагат ограничения под формата на „Искам да си купя, да намеря, да получа,“ и т.н. Кой знае по какъв начин вие ще получите желаното?

Визуализация
След като преминете тези етапи, представете себе си вече  в бъдещето, в което желанието ви  се е сбъднало. Например, вие искате нов апартамент, представете си как живеете в него, как се  събуждате сутринта, подготвяте се за работа, посрещате гости и т.н. Представете си всички подробности за интериора на този апартамент, който ви заобикаля. Мислете за това всеки ден.

Очакване
Не забравяйте, че желанието се изпълнява не с магия, и затова трябва време за неговото изпълнение. Не чакайте още  утре или след седмица вие изведнъж ще тръгнете на пътешествие в екзотични страни. Просто продължете да усъвършенствате  своето желание: формулирайте, детайлизирайте и си го представяйте.

Изпълнение
Най-важното нещо е да не пропуснете своя шанс. Напълно  вероятно е да получите работа на мечтите си, или някоя симпатична дама ще дойде за да се запознаете, а вие по някаква причина ще се  уплашите и ще откажете. Не се страхувайте и винаги използвайте своя шанс.

http://bg.checkonline4you.com/kak-da-promenim-svoya-svyat-sas-silata-na-mislite-si/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *