Луцифер живее в Перм: родители-сатанисти нарекоха сина си на дявола

698466_20141015163759Тази седмица в  деловодството на град Перм чиновниците са регистрирали новородено с името Луцифер Kонстантинович Меншиков. Майката на детето, 24-годишната Наталия Меншиков, публикува снимка с данните на момчето,  родено на 11 септември,  на страницата си в социалната мрежа „ВКонтакте“.

„Ако не му харесва, ще го смени на 14 години с уговорката, че не е известно какъв ефект ще окаже на здравето му избавянето от такъв покровител. Ние със съпруга ми сме сатанисти.  Исках да го наречем Люциан, а той – Луцифер, но имах много трудно раждане, и аз обещах, че ако бебето оцелее, ще е  Луцифер, „- разказва Меншикова пред PRM.ru.

Роднини се опитали да убедят младите родители да изберат традиционно име за сина си, признава майката на Луцифер, която  обаче е сигурна, че за  бебето това ще е добре.

„Ще бъде ли  отхвърлен или не, това не зависи от името. Той просто по-рано ще разбере, че нещата не опират до името или до външността, а какво ще е в състояние да направи за себе си. Като дете най-вероятно няма да му е  много лесно, но като тийнейджър той ще бъде популярен с с такова име, „- обяснява Наталия Меншиков.

Според руските закони, детето може да промени името си  до 18 години само със съгласието и на двамата родители.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *