Медицинска сестра започна да вижда духовете на мъртви хора

duh43-годишна медицинска сестра от Лондон, твърди, че работата в болницата  е пробудила в нея свръхестествени способности – тя започнала да вижда духове на мъртви хора. Майката на три деца от Лондон, 43-годишната Sally Cudmore, казва, че тя започнала да вижда странни неща по време на стажа си в болница.

„Работата в болницата, която планирах да започна като медицинска сестра, се оказа по-трудна, отколкото си мислех. Бях стажант в болница Lewisham, където попaдаха  тежко болни хора, когато започнах да виждам събития, преди те да се случат.

Знаех кои пациенти ще умрат, защото около  тези хора се появяваше червено-черен ореол, и това бе много шокиращо за мен. Спомням си, семейство на пациентка се радваше колко добре изглежда и изразиха надежда, че тя  ще се възстанови скоро. Но аз видях ореол около тази  жена и един час по-късно тя бе мъртва. Аз съм само човек, и ми е тежко да  виждам това, особено когато става въпрос за деца, „- казва тя.

Макар виденията на Сали да я предупреждават за предстояща смърт на пациенти, тя установила, че може да се възползва от своите свръхестествени способности.

„Започнах да използвам умението си, за  да утешавам  скърбящите роднини – казва Cudmore. Просто отивах при  тях и предавах съобщения от мъртвите,  Първоначално ме беше страх да го правя, но искрените думи на благодарност от роднините на мъртвите хора ми помогна да разбера, че това е  правилно. Сега, ако видя духа на починалия,  спокойно отивам при хората и  предавам посланието.
 

http://bg.checkonline4you.com/meditsinska-sestra-zapochna-da-vizhda-duhovete-na-martvi-hora/

2 thoughts on “Медицинска сестра започна да вижда духовете на мъртви хора

  1. Енергийната форма на съзнанието и прераждането са факти,от които все повече се интересува и науката.Нормално е и наличието на хора настроени на такава честота на която се намира това състояние на съзнанието.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *