На Марс заснеха вкаменен извънземен, ракета и глава на лъв (видео)

ed9caec01bАгенция NASA е получила уникални снимки, направени от ровъра Curiosity, на които блогърите отбелязаха необичайни силуети.

Марсианците имат уникална технология, която им позволява да превръщат вражеските кораби и живите същества в камък. Това заключение са направили уфолозите, след като изследвали снимки на марсохода Curiosity от кратера фран, пише Ufo Sightings Daily.

На снимките, публикувани от НАСА, са открити фосилизирани космически кораб, глава на лъв, и тяло на извънземен, превърнал се в камък в движение. Странните предмети са забелязани от Скот Уоринг, който споделя своята находка на YouTube.

Според уфолога, фигурата на извънземния, в сравнение с размера на марсохода достига само 30 см височина и има непропорционално големи крака. Космическият кораб също е малък, и по неизвестни причини е във формата на усмихнато лице.

Уфолози отбелязват, че вкамененият извънземен е открит на снимки, които ровърът е направил през април 2014 г., но НАСА не е забелязала необичайните предмети.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *