НАСА потвърди за първи път съществуването на НЛО (видео)

Космическата агенция NASA, за първи път в своята история, официално потвърди автентичността на видео, което показва неидентифициран летящ обект. Преди това подобни кадри бяха гледани с недоверие, тъй като са заснети от аматьори. През октомври се появи първият запис, който НАСА потвърди.

Видеото на YouTube показва работата на астронавтите на  МКС в космоса. На  един от кадрите зад гърба на  астронавта прелита неидентифициран обект с удължена форма, а  астронавтите не могат да го видят.

Това видео понеже е  уникално, може да се счита за първото потвърждение за съществуването на НЛО. Между другото, NASA, макар и да качва видео в интернет,  обяснения не бърза да дава.

loading...

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.