Преди смъртта си американски учен разказа за извънземните на Земята (видео)

s15949498

На 7 август почина Бойд Бушман, който в продължение на много години е служил като старши изследовател в компанията Lockheed Martin. Преди смъртта си  той е записал видео,  в което говори за работата в „Зона 51“, както и за извънземните и НЛО.

Освен това Boyd показа и снимки на извънземни, които, според него, са били направени във военна база в Невада, пише  МЕТРО.

Според Бушман, американската армия разполага не само с  тела на извънземни, но също така и с летателни апарати, с които те са пристигнали тук.  Освен това  определена група от специалисти  24 часа на ден се занимава с  проучването на извънземните технологии.

Бойд Бушман казва, че чужденците имат дълги пръсти, ципести крака и  живеят на планетата Quintumnia. Той отбелязва също, че има две групи чужденци.

Между другото, сътрудникът на  Lockheed Martin Бен Рич, под чието ръководство е разработен първият в света самолет стелт, също говори за това, че те имат технология, чрез която междузвездното пътуване може да се превърне в реалност днес, но се крие от обществеността.

„Ние вече имаме средства за междузвездно пътуване, но тези технологии не могат да бъдат използвани в масови проекти … Всичко, което може да си представите, ние можем да създадем,“ – казва Бен Рич.

Направеното от Бойд изявление  преди смъртта му звучи със сигурност убедително, но за скептиците  това не е достатъчно, така че цялата полемика около НЛО още дълго ще продължи, пише вестникът.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *