Странни летящи обекти се заселиха в дом във Флорида

etЖителка на Флорида се оплака на  властите, че нейната къща е изпълнена с някакви странни летящи обекти. Това  са сини светлини с големината на грахово зърно. Искрите летят свободно из стаите, като насекоми.

Те са невидими за невъоръжено око, за първи път жената  ги забелязала на  снимки на приятел, който и бил на гости. Тогава тя си помислила, че е някакво отражение, но после открила, че цялата къща е пълна с тези светещи летящи грахчета. Домакинята е снимал с различни  телефони и винаги постигала един и същ резултат: на всички снимки и видеоклипове могат да се видят малки, бързо движещи се светло- сини точки.

Очевидно е, че те не са   отражение, тъй като движението им не е свързано с движението на камерата, летят много бързо, някои в права линия, а другите по по-сложни траектории, понякога правещи резки завои. Фотоапаратите  не ги плашат. Още по-изненадващо е , че някои се движат под ъгъл към камерата. И те са винаги близо до камерата на домакинята. Може би „светулките“ ги привлича човекът, който снима. Повечето от обектите имат сферична форма, а е тези светещи сфери има  някаква маса и като цяло, те са напълно реални.

Какво е това? Засега не  може да се разбере със сигурност. Някои вече говорят  за извънземни форми на живот, дошли на гости на  жителката на Флорида.

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *