Тропически паяк изкопа „тунел“ под кожата на австралиец (видео)

xw_1017577Млад австралиец без да знае, донесъл от отпуската си необичаен „сувенир“. 21-годишният Дилан Томас се завръща у дома си Бали с огромен белег на корема. Червената линия се простирала от пъпа до гърдите. Това се оказл „тунел“, който направил под кожата му тропически паяк.

Томас като видял това се обърнал към лекар. Той решил, че младият мъж е бил ухапан от насекомо, и дал на пациента антихистаминов крем. Само че малкото увреждане на кожата, което първоначално изглеждало като ухапване, не само не заздравяло, но и се увеличавало по размер. След това „белегът“ се подул и Томас се върнал при лекаря.

Дерматологът открил под кожата на мъжа малък тропически паяк и го отстранил. Лекарят установил, че паякът попаднал в неговия организъм през белег, който останал след операция за отстраняване на апендикса.

Връщайки се у дома в Австралия, младият мъж заяви пред репортери: „Аз не се плаша лесно, но се чувствам така, сякаш съм бил изнасилен. Това беше много странно преживяване – че нещо е живяло в тялото ми в продължение на три дни.“ Според австралиеца, паякът е бил малко по-голям от главата на кибритена клетка.

 

http://bg.checkonline4you.com/tropicheski-payak-izkopa-tunel-pod-kozhata-na-avstraliets-video/

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *