Град в Румъния е нападнат от калинки (видео)

pic_fbfe3b5e8e81b0d5891256a00244d150

Град Липова в западната част на Румъния бе нападнат от калинки, съобщава UPI. Местните жители казват, че в домoвете им са плъзнали хиляди насекоми.

За да влязат в сградата на калинките им трябват само няколко минути. Много местни жители се опитват да се  борят с калинките, като плътно затварят врати и прозорци.

Кметът на града Mircea Jichici) заяви, че властите се опитват да се справят с насекомитe, използвайки пестициди, но те не са достатъчно, за да се справят с нашествието.

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

One Reply to “Град в Румъния е нападнат от калинки (видео)”

  1. Заренков

    Какво им пречат полезните животинки. Миналата есен и при мен се появи огромен тъмен облак от калинки. Не вярвах на чите си, кръжаха в радиус двадесет тридесет метра като торнадо
    около час . Зрелище единствено до тогава видяно от мен. Напролет почнаха да се измъкват при затопляне на времето. :)

Comments are closed.