Илюминатите излязоха на светло

ea2561Илюминатите   официално обявиха, че тайното става явно. Те излизат от  тайната с  официална страница на Facebook (https://www.facebook.com/illuminatiorganization) и Twitter (https://twitter.com/illuminatiam) , с  официален сайт – http://www.illuminatiofficial.org/ и канал на YouTube (https://www.youtube.com/channel/UCs40CAxgbSVyQ8LDilAgx8w)  . Настъпи време, когато те вече не трябва да се крият.

Ето цитати от официалния им сайт:

„Илюминатите – това е елитен екип от политически лидери, бизнесмени, звезди от шоубизнеса и други влиятелни членове на тази планета. Обединявайки световните лидери в неограничен, отделен домейн, нашата организация помага да се увеличи просперитета на човечеството като цяло. Управлението на 7 милиарда души на Земята – е сложна задача. Нашият дълг – от векове за векове да опазваме реда на държавните структури на тази планета. За да продължи работата на цялата система за  социална промяна се изисква анонимност за нашите членове и нашата работа.

Вие няма да намерите хвалби за нас в учебниците по история или в други документи. Въпреки това, Илюминатите са спомогнали за формиране всички основни движения на тази планета, като се започне с първото правителство, което е създадено от човека. Нашата работа често е белязана от различни символи, като начин за проследяване на влиянието ни чрез историята, за тези, които искат да изследват.

Членство в илюминатите става само с покана. Лица, които могат да съответстват на изискванията за включване към илюминатите ще бъдат предварително уведомени чрез нашия официален Twitter, или други конвенционални методи.

Как  става присъединяването към илюминатите:

Определени лица, които в момента не са членове на илюминатите могат да бъдат проверени за евентуално членство на индивидуална основа.

Някои фактори, които могат да  позволят   да се стане член на илюминатите, включват:

Приходи повече от $ 1,0 милион щатски долара ежегодно.
Собственост на земя (политически или икономически), повече от 500 000 акра.
Притежатели на   Centurion Black American Express card  (прилагат се някои ограничения).
Чрез писмени препоръки, представени от членовете на семейството, кръвни роднини, които вече са членове на илюминатите.
Значително влияние в бизнеса или забавленията.

Какво означава това? Защо Илюминатите се откриха?

Това означава, че ние сме на прага на новия световен ред.

Това означава, че времето е към своя край …

Според много източници, в света има сили, които тайно от всички хора провеждат  различни дейности, които изучават НЛО, или по-скоро тяхната технология, което значи , че те отдавна са  в контакт с посланиците на извънземни раси и цивилизации.

По-специално, някои данни показват, че в света се провежда  политика на анонимност около НЛО (пише ресурса Antimason.ru). В медиите, въпреки търговската привлекателност за това се мълчи, а  шарлатанския окултизъм и фантастика се внедряват в в масовото съзнание.

В цялата история на човечеството, какъвто го познаваме, ние често се срещаме с представители на различни ордени и тайни общества. Съмнения за тяхното съществуване няма дори сред историците. Съществуват тайни ордени. И днес те не само са се запазили, но са  придобили още по-глобален характер.

За да стане някой член на тайното общество, трябва да бъде, най-малко гениален учен, мислител, политик и въобще такъв, който има интелект далеч по-добър от интелекта на обикновените хора.

На планетата Земя науката винаги е била на две нива: за обикновените хора и елитарна. Нещо повече, те се различават в тяхното развитие с десетилетия. За по-добро разбиране, ще приведем обосновани факти. Например, радиото, е било известно на научния елит по времето на Пушкин (роден 1799), а за обществото става известно чрез Попов през 1885 г. и през 1887 г. Маркони. Има данни, че прототипът на първата  радиоапаратура  се използва От   Хайденберг (1462-1516).

Много компании купуват патенти за „вечни“ електрически крушки, електрически двигатели, а  след това   просто ги замразяват. Това не е изгодно за компаниите, които печелят по-малко от това, отколкото от  петролни продукти и останалото. Гениалният  Никола Тесла изобретява  „Конвертор за  твърдо горене.“ Устройството прилича на двулитрова банка и е тествано в продължение на седем дни,  осигурявайки  скорост от  130 km / h на кола с безплатен ток. То просто изчезва безследно и никой не го използва, освен членовете на тайни общества. Докато ние се възхищаваме на ГАК, те  изучават Сириус.

Просветените (илюминати) от  САЩ и Великобритания се обединяват в структурата, наречена „кръгла маса“ през 1919 година. Тя включва: Кралският институт от  Великобритания и   Америка (от 1921) „Съвет за международни отношения.“

Президент на Америка може да стане само посветен – един от членовете на Съвета (с изключение  само на John F. Kennedy, който е искал  в деня на убийството си да разкаже на света истината за тайната власт. През 1954 г. правителството създава свое  „дете“ – „Билдербергския клуб“. По-късно, през 1973 г. се появява тристранна комисия, която включва Япония, САЩ и Европа. Нейната цел е планетарен контрол.

„Maджорити-12“ през 1954 г. създава  Айзенхауер (34-ти президент на САЩ) за надзор и контрол на  дейността на извънземни цивилизации на Земята.

В структурата му влизат  Алън Дълес (директор на ЦРУ), Нелсън Рокфелер, Джон Дълес (държавен секретар), Чарлз Уилсън, Артур Редфорд и Едгар Хувър (директорът на ФБР). Тези хора са били членове на „Обществото на Джейсън.“ Това общество е набирало  хора в по-малко значими тайни общества, като например „Свитък и ключ“ и „Череп и кости“.

Тези шестима са  част от 12-те членове на обществото „Мъдреци“. В продължение на много години, „мъдреци“  включват  в себе си висши офицери (главно САЩ) и управлението на „Съвета за  международни отношения.“ Сред тях са  Джордж Буш, Гордън Дийн, Збигнев Бжежински.

Тези тайни общества през цялата история (и дори хиляди години са били  с други имена) са действали  като посредници на  междугалактически нива.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *