Какво крие EКA: Philae установява контакт с извънземен разум?

Миналата седмица  EКА успешно спусна изследователския  модул  Philae от мисията Rosetta на комета. Този героичен подвиг се осъществява за първи път в историята на човечеството. Официално цел на изследването е кометата 67P / Чурюмов-Герасименко,  но критиците смятат, че космическата агенция прикрива от нас истинските си намерения.

В статия, публикувана от вестник The Guardian, която се позовава на ресурса UFOSightingsDaily.com, се казва, че мисията Rosetta е част от тайна програма на Европейската космическа агенция и НАСА, която крие истинската същност на кометата. В писмото, което е попаднало в ръцете на журналистите, служител в EКA обвинява агенцията в нагло прикриване на истинската цел на кацането на  Philae на бързо движещата се комета. Според него, модулът не се занимава с това, за което красиво разказва ESA.

Ето откъси от писмото:

Аз не мисля, че в един момент космическа агенция изведнъж решава да изхарчи милиарди долари, за да изгради и изпрати космически кораб на  12-годишно пътуване само за да поснима отблизо  носещата се из Космоса комета.

Кометата 67P / Чурюмов-Герасименко – това не е комета. Преди около 20 години НАСА открива радиоизлъчвания от космически  обект с неизвестен произход. Както се оказало, сигналите идвали от кометата, известна като 67P. Елементи от външната страна на обекта приличат на машинни детайли, които не се вписват в естествения релеф на терена.

Коментирайки статията, нейният автор Скот Уоринг предполага, че сигналите, идващи от кометата са „приветствие“ за земляните:

Ако това беше предупреждение, те не биха позволили на космическия кораб на ЕКА да кацне.  Вярвам, че  кацането на Филае на кометата  символизира първото ръкостискане. Може би в близко бъдеще те ще направят още една крачка. На кометата има извънземни структури. Аз не вярвам в естествения и произход.

12-650x497

Заслужава да се отбележи, че това не е единствената конспиративна теория около кометата 67P и мисията на ЕКА. Вестникът публикува линк към скорошно видео с подробен анализ на снимки с висока резолюция, направени от Rosetta. На снимките може да се види, че на повърхността на кометата има  нещо като съоръжение за връзка. Именно тази структура  авторите на видеото определят като източник на мистериозните радиосигнали, уловени от EКA.

Потвърждението на ЕКА, че кометата „пее“ провокира появата на мнение, че колебанията на магнитното поле около 67P са опит на извънземен космически кораб да осъществи контакт с човечеството.

Това не е код, а начин на общуване на извънземните форми на живот една с друга. Форма  на телепатия като примитивни радиосигнали. За тях това е единственият начин да общуват с нас. Това са мислите им. Те не говорят.

Важно е да се разчете тяхното послание. Дали това е поздрав или предупреждение за бъдещи събития? Ние трябва да разберем това- казва Скот Уоринг.

Да повярвате в тази версия или не – вие решавате сами.

Related Posts

One thought on “Какво крие EКA: Philae установява контакт с извънземен разум?

  1. Разбира се, това може да е плод на „болни мозъци“, НО има въпроси, които не търпят елементарни отговори. Например ЗАЩО няма нито една цветна снимка? Защо, въпреки перфектно изчисления маршрут на Розета, въпреки многократните заснемания в орбита около кометата с цел да се изчисли мястото за кацане, въпреки перфектното пилотиране, в крайна сметка батериите свършиха на най-интересното място от 10 години? Сондата била на сянка? А нима кометата не се върти? И кой харчи милиарди за една черно-бяла снимка? Нали официалната мисия на Розета беше да установи състава на кометата, а ни увериха, че въпреки проблема с батериите, на 80% мисията била успешна. И така, някой знае ли какъв е състава на кометата, къде е водата, която ужким зародила живота на Земята? Не е ли провал, при това тотален, да изпратиш сонда за милиарди на 10 годишно пътуване, която да ти донесе няколко черно-бели снимки и да каталяса батерията? Въпроси без отговор, но провокиращи съмнения…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *