Д-р Джон Бранденбург: Марсианците са унищожени от неизвестна извънземна цивилизация с водородни бомби! (видео)

Учени  са открили следи от чудовищни експлозии на МАРС. Вероятно те са унищожили марсианците или са ги принудили да се скрият под повърхността на планетата.

Два ядрени удара

„Доказателства за мощни термоядрени експлозии в марсианското минало, хипотезата на Кидониан и парадоксът на Ферма“ (Evidence of Massive Thermonuclear Explosions in Mars Past, The Cydonian Hypothesis, and Fermi’s Paradox) – така се нарича докладът на известния американски физик д-р Джон Бранденбург, специалист по физика на плазмата от Университета на Калифорния, подготвен за годишната среща на Американското физическо дружество. В доклада се доказва, че на Марс някога е съществувала цивилизация, която е загинала в ядрена война с извънземни.

Още през 2011 г. Бранденбург издига хипотеза, обясняваща червения цвят на Марс – това са радиоактивни оксиди, появили се в резултат на някакъв естествен, но много мощен термоядрен взрив. За това свидетелстват изотопи, съдържащи се в атмосферата на Марс. Те са подобни на тези, които са се появили на нашата планета след тестване на водородни бомби.

Към  следите от взривовете Бранденбург причислява и  високата концентрация на ксенон-129 в атмосферата, а  на повърхността – уран и торий. Тези вещества са засечени от космическия апарат Mars Odyssey.

По-късно ученият преразглежда възгледите си и сега предполага: експлозиите не са от естествен произход. Марсианците са били бомбардирани от някакви  неидентифицирани пришълци.  Големите средища на   марсианската цивилизация са били в областта  Cydonia Mensa – където се намира известният  марсиански Сфинкс,  и в Galaxias Chaos. В тези места, според Бранденбург, са видими кратери от две мощни експлозии, които са унищожили всичко живо на планетата.

01

Местата на две мощни експлозии на водородни бомби

По време на атаката на пришълците  марсианската цивилизация по развитие е била като нашата древноегипетска – по време на строителството на пирамидите. С какво са предизвикали това ? Няма отговор. Но има предупреждение: от чужденците е   по-добре да се стои настрана. Те са злобни. Може би се избиват един друг. Заради това и не се показват.
Сфинксът е  изваян от марсианците, които по ниво на развитие не превъзхождат нашите древни египтяни
1
Повърхността на Марс на места  се е превърнала в стъкло

Възможно е да  има и други доказателства за ядрени взривове. И на други места.

За големи площи, буквално покрити със стъкло,  съобщават американските геолози  Briony Horgan и Jim Bell от Аrizona State University in Tempe. Дюните сякаш са стопени – общо около 10 милиона квадратни километра от повърхността – те се виждат на снимките,  предадени от сондата Mars Express, която от края на 2003 г. е  на  орбита около  Червената планета. Снимки, които са привлекли вниманието на учените към така наречените тъмни региони на Марс. Те са разположени главно в северните райони на планетата. И са получили името си поради факта, че слаби отразяват падащата светлина.

2
Брайъни и Джим предполагат, че стъклото, което покрива дюните, се е образувало от вулканични изригвания. И изведнъж – това са следи от ядрени взривове? Стъклото много добре се вмества  в хипотезата за марсианска  война. В края на краищата, то би могло да бъде сформирано в резултат на излагане на високи температури на пясъка. Казано по-просто, тези места са се стопили.

Разтопените дюни

В подкрепа на своите версии ентусиастите привеждат и находките, направени при разкопки в края на 70-те години на миналия век в  Пакистан –  руините на древния индийски град Мохенджо-Даро – център на Харапската цивилизация. Археолозите са открили обширни области със стопен пясък, които се са превърнали в стъкло. Както на Марс.

Британският изследовател Дейвид Девънпорт през 1996 г. заяви, че стъклото е резултат от  ядрена експлозия отпреди 4000 години.

Видеото е с по-късна дата:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Тибетците били потомци на марсианците?

Засега учените не са успели да установят защо такава малко пригодна за живот област е била обитавана дълго преди ерата на фараоните и как е възникнала генетичната разлика на тибетците… Continue reading „Тибетците били потомци на марсианците?“

Американски генерал разказва цялата истина за изследванията на Марс (видео)

Учени от НАСА знаят за  съществуването на извънземен живот. Това твърди Елберт Стаблбейн, генерал-майор, който участва във Виетнамската война и получава голям брой награди. Астронавтите и космическите кораби редовно засичат… Continue reading „Американски генерал разказва цялата истина за изследванията на Марс (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

One thought on “Д-р Джон Бранденбург: Марсианците са унищожени от неизвестна извънземна цивилизация с водородни бомби! (видео)

  1. На Марс може би е имало ядрен взрив,но не от
    Друга планета, а от превъзходството на по силният
    Новият световен ред.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *