Мичио Каку : САЩ ги очакват почти библейски събития (видео)

nuri

Известният учен и популяризатор на науката Мичио Каку,  говорейки по CBS предупреди 250 милиона американци, че в средата на тази седмица  САЩ ги очакват почти библейски събития. Ние ще се превърнем в епицентър на нещо необикновено, и изглежда „ще ни сполетят всички сили на ада“, казва ученият. Америка   очаква „BomboGenesis“.

Каку предупреждава, че работата на въздушния, железопътния и автомобилния транспорт може да бъде парализирана, а разписанията ще бъдат нарушени „. Пикът  на масови нарушения ще бъде в периода между 13 ноември до 15 ноември“.

Всичко това Каку каза на американците преди да обяви, че населението ще  почувства „вълнов ефект“ през целия  ноември.

Предупрежедението на Каку е свързано с  очаквания ефект от така наречения „полярен вихър“, който миналата зима уплаши американците,  превземайки с  широки вълни  континента.

Сега  „полярният вихър“ идва по-рано, и арктическият  въздух ще наруши нормалния живот на повече от 200 милиона души. Студът ще се простира от Дакота до Тексас. И 95 коридори между щатите  могат да бъдат блокирани.

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.