НЛО оставят следи в небето и на земята

Ръсел Кроу вярва в извънземни. Актьорът от Нова Зеландия вече има сериозна причина за това, след като снима през 2013 г. неизвестен обект в небето. Снимката на НЛО, която е направена от неговия офис, Кроу след това публикува в социалната мрежа Twitter.
1
Този НЛО е заснет над Viaduct Harnour в Окланд, Нова Зеландия. Експерти по НЛО от Нова Зеландия заявиха, че обектът определено е истински НЛО, а не птица, самолет или фотомонтаж.
2
С увеличаване на НЛО от Нова Зеландия, се вижда ясно, че НЛО прилича на диск.
3
Тайнствена светлина  в небето над Червения площад в Москва, 30 декември 2009 г. Авторът на тази снимка не я е публикувал по-рано, защото се е консултирал с руски експерти, които са го уверили, че тя е доказателство за истински НЛО.

4
НЛО над Темза 31 януари, 2011 г. От този странен обект кръжащ над катедралата Свети Павел в Лондон, се излъчва  синьо-зелено сияние, което е забелязано от много хора.
5

Тези светещи кълба над Храмовия хълм в Ерусалим, които за миг спират, преди да изчезнат в космоса, са заснети от туристи. Те предават видеото в новинарския отдел на австралийската телевизия Канал 10.

6
НЛО са снимани не само в небето, те оставят следи и по  земята. Това е  място, където е станал известният  „Розуелски инцидент“ с НЛО през 1947 г. През 2004 г. до Розуел са открити странни фигури, с неизвестен произход. Експертът по загадъчните кръгове по полетата Колин Андрюс ги сравнява с житните кръгове, открити през 1996 г. в Уилтшир, Великобритания.
7

На 24-ти януари 2011 г., недалеч от индонезийското село Nogotirto са заснети необичайни кръгове на земята.
8
Появата на този мистериозен обект край бреговете на полуостров Gower в Уелс ужасява туристите, особено след като  от него се показват гърчещи се пипала, покрити с люспи.

Въпреки че това по-скоро прилича на филм на ужасите, местен зоолог успява да убеди съмняващите се, че те това е морското създание Pollicipes mitella или Pollicipes pollicipes, изхвърленото заради  лошото време от дълбините на морето.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *