Огромен непознат „обект“ се появи до Сатурн, Слънчевата система показва признаци на стрес (видео)

141112144819-large-jpgАнонимен източник твърди, че неотдавнашната внезапна силна активност на Уран – е в резултат на приближаване на неизвестно тяло към Сатурн.

Астрономът, който нарича себе си „Кен“ се съгласи да разкаже за едно много необичайно събитие, което се случва в Слънчевата система.

„Кен“ работи в обсерваторията Кек – астрономическата обсерватория се намира на Мауна Кеа.

Във видеото е показана снимка на огромен обект, който е по-голям от Сатурн,и  който е влязъл в Слънчевата система, като въздейства на установения  електромагнитен и енергиен  модел в близкия космос.

По-специално става дума за  внезапната буря на Уран. Снимка на планетата е направена от „Кен“ и неговите колеги.

(Забележка. В средата на ноември 2014 г. учени са наблюдавали  мощни бури на Уран.)

Времето на Уран е изненадващо активно. Но  това не винаги се случва. Такава активност е наблюдавана през 2007 г., когато слънчевите лъчи са падали   директно върху екватора на Уран. Повишената климатична активност на Уран през 2007 г. учените могат да обяснят, защото тогава на  Уран е имало равноденствие, което се случва един път на  42 години. Но защо сега на седмата планета от Слънцето бушуват силни бури, никой не може да разбере.

Френският астроном Marc Delcroix казва по този повод: „Аз бях в недоумение, когато видях как мощни бури бушуват в момента на Уран, и най-важното е, че ние все още не можем да намерим обяснение“.

„Кен“ казва, че  мощните бури  на Уран   са наблюдавали и астрономите- любители.

Също така анонимен източник твърди, че всички космически агенции в  света са наясно с  това събитие, и те наблюдават промените, които се случват в момента в Слънчевата система.

Астрономът казва, че наблюденията на „обекта“ са  направени в началото на ноември 2014 г. , а и днес тези, които имат достъп до добър телескоп могат да видят това  неизвестно космическо тяло.

За неговото присъствие говори газовата  обвивка, а  втората снимка дава представа за обекта.

„Кен“ също така предполага, че това, което астрономите виждат – е началото на формирането на черна дупка. Това се доказва от характеристиките на „обекта“.

Кен също така казва, че т не е имал право да разкрива  тази информация, тъй като  е тайна. И   може да бъде арестуван, ако се разбере самоличността му.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *