Призраци за малко да убият ловец на духове (видео)

rpoprrroОпитът да разбере подробности за мистериозно убийства на  американско семейство едва не завърши фатално за криминалист- ентусиаст. В един час през нощта, намирайки се в тайнствената къща, за която се твърди, че е обитавана от призраци, човекът си нанесъл удар в гърдите с остър предмет, без видима причина.

37-годишният ловец на духове , Робърт Лаурсен, решил да прекара нощта в най-загадъчната къща в  град Вилиск, Айова, за да се опита да разбере подробности за шокиращо престъпление от преди век.

През 1912 г. неизвестен, въоръжен с брадва, се промъква в къщата и  убива спящо  семейство от осем души – семейна двойка и шест деца. Убиецът така и не е намерен.

Оттогава, според свидетели, в къщата многократно са наблюдавани паранормални явления и печално известната   Axe Murder house става туристическа атракция за  града. Изследователят на паранормални явления  Робърт Лауресен решил, че той може да хвърли светлина върху ужасните убийства, прекарвайки нощта в къщата за  да се опита да осъществи контакт с духовете на загиналото  семейство.

В петък вечер,  8 ноември 2014 г. след полунощ мъжът е бил откаран в местната болница със сериозни наранявания на гръдния кош. Хирурзите са установили, че ударът Лауресен си е нанесъл сам с неизвестен остър предмет. Мотивите на постъпката му са неизвестни. В коя част на къщата  е бил в момента на инцидента, също е неизвестно. Ловецът на духове е бил с двама придружители, но и те все още са загадка за полицията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *