Убедителни доказателства за извънземни ще бъдат представени в началото на 2015 г.

367782Автентични слайдове от 1947 г. с изображения на извънземен, който е загинал по време на инцидента в Розуел, бяха анонсирани по време на дискусия в Американския университет.

ВАШИНГТОН, wtop.com

НЛО станаха тема на дискусионен форум в сряда вечер в Американския университет. Един от говорилите използва случая, за да разкрие доказателствата, които нарече „убийствени“.

„Ние станахме собственици на няколко цветни Kodachrome диапозитиви с извънземно същество, намиращо се в стъклен съд,“ – каза на събралите се в  Концертната зала Аbramson изследователят Томас Кери.

Той разследва инцидента в Розуел от 1947 г. до 1991 г.

„Интересното е, че филмът  датира от  1947 г.  Поканихме да анализира документа официалния историк на Kodak в Рочестър, Ню Йорк, и той изследва внимателно  филма и каза да, този филм и слайдове са от 1947 г. Те са произведени през 1947 г.  и са с емулсия. Това не са такива снимки, които се правят  днес и се променят с помощта на фотошоп. Това са  оригинални снимки от 1947 г. На тях се вижда извънземен, който е частично разчленен и е  в стъклена витрина „.

Кери казва, че съществото изглежда точно така, както си е представял, че трябва да изглежда  създание от известния инцидента в Розуел.

„Извънземния е висок 3,5 до 4 фута, главата му е почти като на насекомо.  Главата му е разкъсана и  е частично отворена. Вътрешностите са отстранени, и ние вярваме, че трупът е балсамиран по времето, когато е била направена тази снимка. Кой е собственик на слайда? Това е една невероятна история. Жената е била  високопоставен човек в Мидланд, Тексас, адвокат, с лиценз за пилот. Ние смятаме, че тя е участвала в специални операции на разузнаването по време на Втората световна война, а съпругът и е геолог в петролна компания „.

Кери планира да представи на обществеността слайдовете в началото на следващата година.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *