Значение на номера на апартамента или къщата по Питагор

8dd4c49d4e89497fe9c7fdf47963e76eВсеки човек има определена звукова енергийна вибрация. Чувството за  комфорт или дискомфорт у хората зависи от това доколко тя  съвпада с вибрациите на хората около тях, както и явленията и живите същества.Въздействие върху хората имат не само звуковите вибрации, но и нумерологичните стойности, затова блока, къщата и номера на апартамента, са  от голямо значение за духовното благосъстояние.

За да се определи значението на този номер, трябва да се превърне в едноцифрено число, например: 12 = 1 + 2 = 3. Или 164 = 1 + 6 + 4 = 11 = 1 + 1 = 2.  Получените цифри обозначават звуковата  вибрация на номера на  апартамента и по  Питагоровата система са, както следва:

1 – Апартаментът е идеален за началото на живот  „от нулата“. Планирайки  преместване, изберете апартамент с този номер или съответния сбор.

2 – Апартамент за интуитивни, чувствителни личности. Жилище  с този номер, или сумата от цифрите му,  е идеално за млади семейства или двойки, които планират да се женят.

3 – Атмосферата в апартамента предразполага към  лесна комуникация, което насърчава съжителство на хора от различни поколения. В този апартамент живеят добре възрастни хора, които са достигнали в живота повечето си желания и не мислят за творческа реализация и кариера.

4 – В такова жилище следва да се очаква последователност, просперитет и стабилност. То е подходящо за хора, развиващи собствен бизнес.

5 – Жилище,  пълно с положителна енергия и радост, в него няма място за самота и безнадеждност. Мястото е подходящо за хора, които обичат да  са  в центъра на вниманието – тук идват роднини, съседи, приятели и случайни гости.

6 – Място, изпълнено с баланс и хармония, идеално за тих семеен живот. Такава среда е релаксираща, премахва желанието да се продължава напред и да се завладяват нови висоти, така че този номер не е подходящ за бизнес.

7- Дом, изпълнен с мир и активизираща се  интуиция. Тук можете лесно да намерите отговори на всички въпроси, решение  на проблеми и изход от трудни ситуации. Подходящ за анализатори, изследователи, писатели и детективи.

8 –  В  този дом няма нищо невъзможно. Жителите му могат да да постигат успехи в бизнеса, творчеството, и взаимното разбиране и материалното благосъстояние. Домът  не е подходящ за хора, които са предразположени към употреба на алкохол, цигари и наркотици. Живеещите в него трябва да ограничават такива неща.

9 – Тук идват за съвет и помощ. Дом за духовни и религиозни лидери, държавни и партийни лидери. Той е удобен за живеене за лица с открита комуникация и няма място за потайни и съмняващи се  хора.

ЗАБЕЛЕЖКА: Номерът на многоетажните жилищни сгради стои над вибрациите на номера на апартамента. За да получат ясна картина за съответствие, собствениците и наемателите на жилища в многофамилни сгради трябва да съберат номера на сградата и апартамента.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *