Двойник на Барак Обама живее в страх за живота си (видео)

obama40-годишният Илхам Анас от Джакарта спокойно би си работил като фотограф в списание за младежи, ако един ден приятелите му не забелязали, че много прилича на  американския президент Барак Обама. Оттогава животът му се променя. Той започва да гастролира по света и през цялото време се оглежда съобщава Mirror.

Новият живот на  скромнния  индонезиец започва през 2009 г. с идването на Обама на власт. След посещението на новия президент на САЩ в Джакарта  много приятели започнали да казват на Aнас, че той е абсолютно копие на един от най-влиятелните политици в света. Мъжът решил, че може извлече от  тази поразителна прилика полза. Той започнал да пътува по целия свят, изобразявайки Обама на  различни развлекателни мероприятия. С парите успял да си построи къща в Джакарта и да изпрати децата си да учат.

При това той продължава да работи като фотограф и казва, че  постоянно го разпознават по улиците и летищата.

„Една пенсионерка, с която  се качих в  асансьора  припадна, мислейки ме за президента на Съединените щати,“ – каза Anas, като добави, че никога не е говорил с Обама лично. Независимо от това, човекът се опитва да се държи така, че да не   навреди на репутацията на американския президент.

„Аз съм  много внимателен, дори бих казал, боязлив. Първо, има много откачалки по света, които не харесват Обама, аз  постоянно се страхувам от нападения. Второ, аз се опитвам да се държа с достойнство, за да не навредя на   кариерата на Обама „- казва Анас.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *