Химтрейли, 13.12.2014

DSCF1607Химтрейлите никак не закъсняха – веднага щом изчезнаха облаците и грейна слънце, тези хищни птици, в случая двойка самолети, както се вижда от снимките пуснаха неизвестните субстанции над Плевен, пише наш читател. Този път се вижда доста ясно как от самолетите излизат по няколко струи…..

 

DSCF1608 DSCF1609 DSCF1610 DSCF1611 DSCF1612

За сравнение, това е друг самолет, изтребител:DSCF1613

 

 

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

4 Replies to “Химтрейли, 13.12.2014”

 1. XLIFE

  На последната снимка не е химическа следа! Не всяка следа оставена от самолет е химическа. Химическите следи не могат да се сбъркат понеже са плътни, дълги (обикновено от хоризонт до хоризонт)и се разширяват на страни вместо да изчезват.Последната снимка не е на такава следа, а на обикновена кондензационна следа и много добре се различава спрямо 2,3,4,и 5-та снимка.Впрочем 6-та снимка също не ми прилича на химическа следа!

  • Самурай

   Точно така, последната снимка е на изтребител.

 2. Квазиракис

  Играят си с времето. Правят се на богове, а после – Ох тайфун, ох циклон след циклон, ох давим се от поройни дъждове. Ами природата се опитва да се очисти сама.

  • XLIFE

   Те не си играят с времето – те правят с него каквото си искат! Те не се правят – те са това което ние наричаме „богове“!

Comments are closed.