Монета или медальон с двама различни извънземни са намерени на Марс от Opportunity (видео)

„Ловците на НЛО“ съобщиха за поредните  артефакти, свидетелстващи за съществуването в  миналото на  цивилизации на Марс.

„Това е много интересно.  На снимки на НАСА от  Марс  източник, който нарича себе си Paranormal Crucible, е открил предмети, които приличат на монети или медальон.  Във видеото в Youtube са показани тези изображения,“ – казва Скот Уоринг, автор на Дневниците на НЛО . Той добавя:

„Трябва да призная, че едната от тези снимки е  много убедителна. Това може да бъде монета, медальон или брошка. На обекта се вижда лице, обаче не е само едно –  те  са две“.

1

Откриване : декември 2014

Уоринг казва:  „На фронталната  част могат да се различат две лица на два различни същества. Единият вид от дясната страна изглежда като получовек.  Съществото от лявата страна няма нищо общо с човек, но съм го виждал и преди (виж по-долу снимки с  подобен извънземен вид). Най-важното в това откритие  е, че тези два вида са са изобразени заедно на тази монета, вероятно като символ на връзките и приятелството им. “

2

„Шансът това нещо наистина да е  монета е  90%“, казва Уоринг.
Paranormal Crucible  в Youtube пише в предговора си към видеото: „Още едно извънредно археологическо откритие, направено от Opportunity на Марс. Появяват се  невероятни снимки, на които може да се забележат три възможни монети или медальони,  намерени в скалите на повърхността на Марс..“

„Откриването на тези монети, доказва извън всякакво съмнение, че на Марс наистина е имало  напреднала цивилизация, на  хиляди години, много преди да започне историята на Земята“ – заключава авторът Paranormal Crucible.

Тези снимки са направени на Mars от Exploration Rover Opportunity NASA на 14 юни 2004 г.

3 4 5

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *