НАТО се готви за свалянето на Путин

 Vladimir Putin Западните анализатори разиграват сценарии за епохата „след Путин“, пише Bild. НАТО не изключва свалянето на Владимир Путин като президент на Русия, а експертите вече разиграват сценарии за епохата „след Путин,“ съобщава на 27 декември сайтът на германския вестник Bild.

Западните анализатори смятат, че заради санкциите и свързаните с тях финансови загуби натискът върху Путин от олигарсите до края на 2015 г. ще се увеличи, така че президентът просто ще трябва да напусне, пише германското издание.

Възможност за свалянето на Путин не изключват, според Bild, и някои официални лица в  Германия. Изданието се позовава на мнението на експерта по  външната политика на ХДС / ХСС в Бундестага Карл-Георг Велман, който вярва, че икономическата и социалната криза в Русия представляват растяща заплаха за обкръжението на  Путин.

Междувременно самият Путин, отговаряйки по време голяма пресконференция на въпроса дали се  страхува от дворцов преврат, заяви: „Що се отнася до дворцов преврат, трябва да се  успокоите: нямаме  дворци, така че дворцови преврати няма как да се случат.  Имаме официална резиденция – Кремъл, той е добре защитен. И  това също е фактор за стабилността на нашата държава. “

Два дни по-късно, говорейки по време на гала вечеря  в чест на Деня на службите за сигурност, Путин констатира  повишена активност на чуждите  разузнавателни служби в  Русия. Обръщайки внимание на зачестилите твърдения, че Москва трябва да „плати скъпо за своята независима позиция“,  президентът заяви, че да   заплашва и да   изолира Русия никой никога не е успявал и никога не ще успее.

bild.de/politik/ausland/wladimir-putin/putin-geraet-ins-straucheln-39111858.bild.html

Related Posts

5 thoughts on “НАТО се готви за свалянето на Путин

  1. Много им се иска на западните анализатори да свалят Путин само, че въобще не отчитат някакви си там Въоръжените сили на Русия на които по стечение на обстоятелствата той им е Гланокомандуващ. А въобще не отчитат и случайната поддръжка на 70% от населението. Много анализатори, много специалисти, много нещо миришещо на пропаганда. Но пропагандата не се води само директно, индиректното и водене е също характерно. Та много им се иска. Той Путин е застрашен, а Меркел не е застрашена? а дали не е застрашена? Ще поживеем, ще видим.

  2. това е обявяване на война.сваляне на президента на суверенна държава, избран по честен начин.
    да не ви болят главите после,неразумни западни изчадия, който е обявявал война на Русия ,добро не е видял

  3. Путин е бивш разузнавач и инстинктът му за самосъхранение е много добър.Така, че не е за подценяване!

  4. Докато всякакви психопати, комплексари и малоумници жадни за кръв , власт , територии, ресурси не мирясат или не бъдат поставени в килии – няма да има мир , любов и нормално съществуване за никой на тази планета! Злото трябва да бъде изкоренено на едно с алчността и лакомията . Този наш дом е единствен , той е на всички твари ! Системата трябва да бъде отхвърлена и изтрита, границите премахнати, армиите разпуснати, оръжията унищожени, а ресурсите пренасочени безвъзмездно към добруването и достойно съществуване за 99те % от съставляващите популацията на тази планета . Монетарната система води единствено до деградация на интелекта и духа.
    Всеки знае, какво е необходимо да се направи ! Технологиите нужни да се осъществи трансформацията са налице, инфраструктурата също ! Не бива, да се оставят шепа хора съставляващи нищожен процент от населението, да слага ръка върху прогреса !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *