НЛО като транспорт за демони и ангели – 2

99958060Продължение. Има и други подобни свидетелства от  контактьори. Но има и доказателства, които предполагат, че хората са се срещали с демони или някакви същества, попаднали в нашия свят от ада.

Франсоа Meрсие, шофьор от Страсбург, описва  свръхестествения си опит:

„Отидох в гаража, стори ми се, че там има някой. В стаята се носеше отвратителна миризма, напомняща на вонята на бездомните кучета. Не забелязах веднага, че в ъгъла се крие някакъв  звяр. Така си мислех в началото. Той се изправи и се приближи до мен. Създанието беше космато и имаше  удължена глава, на която  носеше нещо странно, като каска. „Ела с мен“ – каза косматото създание. В следващия миг чух, че от улицата ме  извика приятел. Съществото скочи и се завъртя на място. Аз изведнъж  почувствах слабост и загубих  съзнание. Когато дойдох на себе си над мен стоеше моят приятел Андре. Косматото създание с  каската бе изчезнало. “

Според френския уфолог Жак Вале, Франсоа е срещнал демон, който е дошъл да вземе душата му. Тази среща се е състояла през октомври 2001 година. По това време в небето над предградията на Страсбург местните жители са наблюдавали  много неидентифицирани летящи обекти, повечето от тях са  били с триъгълна форма и са се появявали в ранните часове.

Вале  вярва, че демоните отдавна са на Земята. Те се занимават с подбор на хора, които са генетично подходящи за чифтосване с демоните. Представители на хибридната раса от демони стават роби и за да вършат насилие срещу хората, да  разпалват войни  и политически вълнения, за да може Сатана по-лесно да завладее света.

Активисти на английската НЛО организация BUFORA също се придържат към демоничната версия за произхода на НЛО. Бившият председател на BUFORA Рандъл Пъг се занимава с  разследването на причините за масова смърт и странни „хирургически“  увреждания на добитъка в Западен Уелс през 1987г.

Светещи кълба кръжат в небето, мистериозни, облечени в сребристи костюми същества  гледат в прозорците на къщите на местните фермери, загинали крави с отрязани гениталии, телепортация на животни от една ферма в друга – с това се сблъскали  изследователите. Всички тези явления показват,  според Пъг,  че с НЛО летят дяволски свръхестествени същества, чиято цел е  да вземат  властта над хората.

НЛО като транспорт за демони и ангели

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *