НЛО като транспорт за демони и ангели

От началото на НЛО- ерата основна хипотеза е идеята, че НЛО-та и техните пилоти пристигат на Земята от други планети, където цивилизация на   свръхинтелигентни същества е  достигнала много високо ниво.

Повечето уфолози са на мнение, че намеренията на повечето извънземни са доброжелателни. Те просто следят нивото на нашето развитие, и когато му дойде времето ще приемат земляните в „междугалактическата федерация.“ Или може би те просто следят ние да не се самоунищожим в процеса на глобална ядрена война.

Що се отнася до православното християнство, духовниците не могат да предложат някаква  правдоподобна хипотеза за произхода на НЛО, те дори не говорят ясно за възможността за извънземен живот. Въпреки това, някои християнски деноминации, като например американските протестанти в лицето на д-р Били Греъм, издигат  интересна хипотеза, според която с  НЛО пътуват ангелите, които Бог изпраща до нас.

Тази идея се споделя от презвитерианския свещеник Бари Даунинг, автор на книгата „Летящите чинии и Библията.“ Даунинг пише: „Ангелите са изпратени при нас за да се борят с демоните в навечерието на Второто пришествие на Христос.“

През 2002 г. Даунинг каза по популярната програма CNN, че апокалипсисът ще се случи в следващите петдесет години, и че нахлуването на все повече летящи чинии е  свидетелство за това.

Има и друга версия за това, че с  НЛО пътува Сатана с демоните. Тази идея е представена от Джон Уелдън и Зола Левит в книгата „НЛО: какво се случва на Земята?“, а също и от д-р Клифърд Уилсън в „НЛО – мисията невъзможна.“

Последното произведение  дори е заснето в  една от холивудските студии, но без търговския успех. Уелдън, Левит  и Уилсън също така вярват, че предстои голяма битка на силите на Доброто срещу силите на злото и демоните се събират заедно за да воюват против Христос.

Зачестилите случаи на отвличания – това не е нищо друго освен опит на антихриста да открадне душите на хората. Съобщенията за това, че от отвличаните  вземат сперматозоиди и яйцеклетки, както и случаите, в които жени  раждат от пришълци предполагат, че сатана се опитва да създаде хибридна раса. Съществата, получени  от кръстоска на демони и хора трябва да станат послушни войници на антихриста в решителната  битка с Бога.

Масло в огъня налива и бившият служител на Министерството на отбраната на САЩ Гордън Клейтън. Майор Клейтин се занимава в  феномена НЛО и инцидента в Розуел.

В интервю направено малко преди смъртта му  през 2000 г., пенсионираният майор казва: „Мистерията  НЛО – това е по-скоро въпрос на религиозна философия, а не военна заплаха от космоса. Сигурен съм, че разумни същества от други планети, ако те съществуват, не са стигали до нас. „

През 1938 г. Клейтън  служил като моряк на боен кораб. По време на спиране на тихоокенска база той заболява от  треска и три месеца е в делириум.

Във възпаления му от треската мозък постоянно се вихрят  видения – апокалиптична война и демони в  „чинии“, много подобни на тези, който се появяват  през 1947 г. в Розуел. „Тяхната цел е да не предадат  душите на праведните в Божиите ръце“, така тълкува своите халюцинации младият моряк. Maйор Клейтън е  сигурен, че по време на заболяването е  имало борба за душата му, демоните са се опитвали да го направят свой слуга, но не успяват.

Някои контактьори дават много конкретни описания на извънземни. Mери Кей, английска домакиня описва своя феноменален опит:

„На 17 ноември 1998 г. се прибрах в три часа следобед. Първото нещо, което видях – това е странен кръг на поляната,  близо до къщата. Във вътрешността на кръга с диаметър от три метра, тревата бе пожълтяла и мокра. Влизайки в  къщата, усетих странна миризма, като на тамян.

В следващия миг ме обзе необичайно чувство – чувство на въодушевление, еуфория, щастие и мир. Видях едно същество в бели дълги дрехи и  с дълга руса коса. Около главата му блестеше полупрозрачен ореол, зад него се виждаха  полупрозрачни криле. „Aнгел!“ – помислих си аз. „Не се бой, Мери, всичко ще бъде наред.“ – отекна в главата ми „.

Продължение. Има и други подобни свидетелства от  контактьори. Но има и доказателства, които предполагат, че хората са се срещали с демони или някакви същества, попаднали в нашия свят от ада.

Франсоа Meрсие, шофьор от Страсбург, описва  свръхестествения си опит:

„Отидох в гаража, стори ми се, че там има някой. В стаята се носеше отвратителна миризма, напомняща на вонята на бездомните кучета. Не забелязах веднага, че в ъгъла се крие някакъв  звяр. Така си мислех в началото. Той се изправи и се приближи до мен. Създанието беше космато и имаше  удължена глава, на която  носеше нещо странно, като каска. „Ела с мен“ – каза косматото създание. В следващия миг чух, че от улицата ме  извика приятел. Съществото скочи и се завъртя на място. Аз изведнъж  почувствах слабост и загубих  съзнание. Когато дойдох на себе си над мен стоеше моят приятел Андре. Косматото създание с  каската бе изчезнало. “

Според френския уфолог Жак Вале, Франсоа е срещнал демон, който е дошъл да вземе душата му. Тази среща се е състояла през октомври 2001 година. По това време в небето над предградията на Страсбург местните жители са наблюдавали  много неидентифицирани летящи обекти, повечето от тях са  били с триъгълна форма и са се появявали в ранните часове.

Вале  вярва, че демоните отдавна са на Земята. Те се занимават с подбор на хора, които са генетично подходящи за чифтосване с демоните. Представители на хибридната раса от демони стават роби и за да вършат насилие срещу хората, да  разпалват войни  и политически вълнения, за да може Сатана по-лесно да завладее света.

Активисти на английската НЛО организация BUFORA също се придържат към демоничната версия за произхода на НЛО. Бившият председател на BUFORA Рандъл Пъг се занимава с  разследването на причините за масова смърт и странни „хирургически“  увреждания на добитъка в Западен Уелс през 1987г.

Светещи кълба кръжат в небето, мистериозни, облечени в сребристи костюми същества  гледат в прозорците на къщите на местните фермери, загинали крави с отрязани гениталии, телепортация на животни от една ферма в друга – с това се сблъскали  изследователите. Всички тези явления показват,  според Пъг,  че с НЛО летят дяволски свръхестествени същества, чиято цел е  да вземат  властта над хората.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Още по темата:

  •  

Natural News: На Земята е започнало нашествие на демони!

Natural News: Днес много медии, специализирани по здравни въпроси, ежедневно съобщават за започнали някъде епидемии, които варират от птичи грип и завършващи с епидемия от чума. Но по някаква причина… Continue reading „Natural News: На Земята е започнало нашествие на демони!“

  •  

 

Ексслужителят на Пентагона Луис Елисондо твърди: НЛО и „извънземните“ имат демоничен характер.

Миналата година в световните медии се промъкнаха новини, че Пентагонът е стартирал изследователски проект на стойност 22 милиона долара, известен като Разширената програма за идентифициране на заплахи за авиацията (Advanced… Continue reading „Ексслужителят на Пентагона Луис Елисондо твърди: НЛО и „извънземните“ имат демоничен характер.“

Демоните вече спряха да се крият от хората (видео)

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *