Нова версия – НЛО са живи същества

1  В многобройните  публикации НЛО се  представят  като изкуствени механизми на  представители на извънземни цивилизации. Но има и  версия, според която „летящите чинии“ са биологични по своята същност. Те са  живи същества.

Атмосферните животни

Предположението, че НЛО са  живи същества изказва още   Арнолд Кенет, който  вижда на 24 юни 1947 г.  в небето 9 „летящи чинии“ и разказва на света за тях. От този ден започва  историята на  модерната  уфология. Именно Кенет  въвежда термина „летяща чиния“ , разпространява се от журналистите по цял свят и се превръща  в общоприет. Именно Кенет пръв изказва  идеята, че НЛО, които е  наблюдавал, са  живи същества, които живеят в атмосферата.

Не особено безумни хипотези2

През 1955 г. Зоя Василко- Серецки оформя                   предположението  в хипотеза за съществуването в горните слоеве на атмосферата на отделен  жив  свят. Негови представители слизат от небето, и се възприемат като НЛО. През 1978 г. Тревър Джеймс  в книгата си „Небесни същества“ развива идеята, като предполага, че въздушното пространство е обитавано  от едноклетъчни организми, вариращи по размер от няколко сантиметра до няколкостотин метра.

Самата идея не е чак толкова е безумна. Колко живи същества живеят във водите на океаните? В една капка – милиони живи организми! Защо тогава Петият океан (въздухът) ние обикновено го приемаме за безжизнен? Ако приемем теорията, че НЛО са  живи същества, много странности в поведението им, описани от очевидци, стават разбираеми.

Невероятни трансформации3

Има доста доказателства за това, как НЛО променя формата си. През 1959 г. над Варшава се появява  обект под формата на две кълба, свързани с мост. След  няколко минути, „гирата“ се слива в едно кълбо, след това приема формата на диск и отлита. През декември 1969 г. в региона на Перм са наблюдавани три сферични НЛО, които се  съединяват в  единна структура (също „гира“, само че от три кълба), която след това се превръща в  „поничка“ – диск с отвор в центъра.

През юни 1975 над Естония прелита НЛО, който  по време на полета променя непрекъснато формата си. Над Талин това е  триъгълник, който след това се превръща в кълбо. После се превръща в пирамида, става Т-образен,  трансформира се в цилиндър и накрая приема формата на яйце.

НЛО  често пред очите на наблюдателите се  увеличават или смаляват. Има много описания как няколко обекти, които зависват  в небето се сливат в едно цяло, или напротив, обектът се  разделя на части. През септември 1980 г.  моряците от кораба „Виктор Бугаев“ наблюдават как  висящото  над тях кълбо се разделя на две части, които политат в различни посоки.

Всички тези метаморфози са  странни и необясними за летателни апарати. Но за учен, който  наблюдава под микроскоп дейността на бактериите, всичко това не е нещо необичайно.

Възможни варианти

А какво да кажем за теорията, че НЛО – са извънземни  космически кораби? Трябва ли тази вълнуваща хипотеза да се погребе? Не е необходимо. Напълно е възможно паралелното съществуване на небето на  неизвестни на науката на живи същества и НЛО на извънземни- хуманоиди.

Между другото, има и трети вариант, който съчетава първите две: НЛО са  наистина изкуствени  извънземни кораби, но имат биологична основа . Учените отдавна мечтаят за създаване на изкуствен жив организъм,  биороботите са герои на стотици филми и книги. Така че няма нищо невероятно в предположението, че в небето на Земята летят живи разузнавателни сонди, отглеждани в извънземни биологични изследователски лаборатории.

Related Posts

One thought on “Нова версия – НЛО са живи същества

  1. Живи същества – да. Обаче не живеещи във въздуха на земята, а живеещи в космоса. Защото се движат около слънцето и планетите и въздух не им е необходим.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *