Огромен НЛО, напомнящ совалка е открит на Марс (видео)

craftВсякакви  видове странни предмети, които откриват  на Марс желаещите да разглеждат  снимки на НАСА, вече никой не изненадват. Независимо от това, може би там е намерен и космически кораб.

Авторът Paranormal Crucible, известен с това, че намира какви ли не неща, за пореден път е открил нещо много странно и неочаквано на Марс. Той смята, че научните изследвания трябва да продължат, тъй като разговорите за това , че Марс е само безплодна земя, неспособна да   поддържа живот, не са оправдани и не са достатъчно обосновани. Тези снимки показват, че теорията за  неживия  Марс е неправилна.

Обектът, който прилича на някакъв изоставен космически кораб,  може да бъде разпознат дори и при това  лошо качество на черно-бяло изображение.

Може да се окаже, че НАСА се опитва да прикрие този древен артефакт, публикувайки снимка с  много лошо качество,  след това  конвертирайки я в черно- бяло.

Ако е така, тогава имаме още едно доказателство, че НАСА крие важна информация за историческото съществуване на извънземни артефакти на червената планета.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *