Срещите с извънземните променят човешки съдби – 2

ETВидяла НЛО и се превърнала в знаменитост: Ако срещата с извънземен за Jeff Greenhow наистина е фатална, то контактът на  г-жа Елси Окенсен с извънземните  има доста благоприятни последици.

 На 22 ноември  1978 г. тази дама кара колата си  по магистралата в графство Нортхемптъншир. Елси изведнъж вижда две много ярки светлини над пътя. Светлината идвала от странен обект с форма на гира с дължина от около 18 m със сива и много гладка повърхност.

Той висял на около 30 м над пътя.  Да заобиколи НЛО било невъзможно и Елси трябвало да мине под него. „Чувствах, че трябва да спра – казва Елси на известния уфолог Джон Спенсър, но пътят бе с  много натоварен трафик и че е опасно да правя това, така че реших да продължа пътуването си.“

Веднага след като колата започва да се доближава до НЛО, неговите светлини и осветлението в кабината  започват да мигат. Веднага след като стига  до  НЛО,  колата изведнъж се озовава в пълен мрак.

Елси не виждала  нито пътя, нито нито дърветата встрани. В объркването си тя седяла в колата, без да знае какво да прави. Изведнъж до колата се появява  блестяща сфера с диаметър около 1 м, но бързо изчезва и отново става  тъмно.

Друга такава сфера изведнъж се появява точно пред колата, отдалечава се, връща се отново  и започва да се мята пред нея вляво и вдясно. След това тъмнината започва да се  разсейва и Елси видяла, че сферата се е преместила в градината на вилата до път и започнала да се движи в дъга пред къщата. Изведнъж всичко отново потънало в мрак.

„Седях в колата напълно омагьосана от  всичко това – казва Елси – въпреки че в един момент ми се стори, че някой просто ме прави на глупак, размахвайки ярко фенерче от  покрива на сградата.

Въпреки това,  разбира се, ми беше ясно,  че това не е така, защото тогава светлините трябваше да бъдат най-малко с овална форма – заради  ъгъла на падане на лъча. Тези светлини бяха съвършено кръгли, никакви  лъчи не излизаха от тях.  Бях толкова впечатлена от всичко това, че казах високо: „Господи!“

След това Елси установява,  че около нея има нормално осветление, и кара колата си със скорост от 60 km / h. Всичко било както преди – преди срещата с НЛО. Оказало се, че тя е пропътувала значително разстояние, без абсолютно никакъв контрол над колата си. Тя все още вярва, че колата й е управлявана от извънземните.

Когато Елси накрая се прибрала у дома, тя се качва на втория етаж поглежда през прозореца и вижда  ярки проблясъци на мястото, където се е случило това странно явление.

Когато поглежда часовника си открива, че е  стигнала  до къщата си за  половин час, вместо обичайните 15 минути. Елси предполага, че е загубила  15 минути, когато е седяла в колата и е наблюдавала светещите сфери.

Само че  необичайното приключение не  свършва до тук. Около 19:00 ч. Елси почувствала сякаш  главата и се стегната с невидим обръч. Жената си спомнила, че това чувство е имала малко преди срещата  с НЛО по пътя. Създавало се впечатление, че някой невидим сканира мозъка й. Това неприятно усещане продължило около минута.

След като размислила за за  случилото се, Елси стигнала до извода, че НЛО специално я е избрал, и може би,  тя дори е била похитена. Потвърждение на историята и са разказите на  четирима други свидетели, които същата вечер видели НЛО от автомобилите си със същите светлини.

Срещата с НЛО рязко променя съдбата на Елси. Тя се превръща в местна знаменитост, дава  многобройни интервюта по радиото и телевизията.

В крайна сметка, тя се включва в дейността на местната група за НЛО,  взема участие в различни конференции и семинари,  посветени на това явление.

В  края на 80-те години е установено, че Oкенсен  има силни екстразензорни способности. Според нея,  с това като  прощален подарък са я наградили  извънземните.

Срещите с извънземните променят човешки съдби

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *