Срещите с извънземните променят човешки съдби

ETБлизкият контакт с НЛО и техните пилоти  винаги се съпровожда с големи промени за хората: някои умират от тежка болест, други придобиват психически способности и нови интереси в живота, други страдат от психични травми и стават неудачници. Така НЛО се превръщат в повелители на  човешките съдби.

Сензационна среща с лоши последствия

През октомври 1973 г. през САЩ преминава истинска вълна от наблюдения на НЛО. Четейки съобщенията  във вестниците, Jeff Greenhow, шериф на град Fapkvill, само поклащал глава и се усмихвал иронично. Той не вярвал в летящи чинии, и смятал, че шумотевицата  в пресата е предизвикана от шегаджии или от хора, които искат да станат известни. Затова  когато в офиса му  звъннал  телефонът  и мъжки глас с огромно вълнение казал, че до града се е приземила летяща чиния, Jeff Greenhow решил да се заеме  с този случай лично и да разобличи измамниците.

Взимайки за всеки случай „Polaroid“, шерифът отива на мястото на произшествието.

Колата на шерифа на висока скорост преминава  границите на града и излиза извън  Fapkvill. Той почти стигнал до oписаното от свидетеля  място на кацане на НЛО, но бил принуден да натисне здраво  спирачките. В средата на пътя стояло  странно създание, облечено в сребърен гащеризон, чертите му  трудно се забелязвали, но било с впечатляващ ръст (около 2 m 10 cm), странни дрехи, дълги ръце, структура на черепа – всичко показвало, че пред  шерифа не е някой костюмиран шегаджия, а  истински извънземен.

Въпреки  писъка  на спирачки, хуманоидът спокойно стоял на пътя, сякаш блокирал пътя на шерифа до   космическия си кораб. Jeff Greenhow внимателно се вгледал: нищо, което да  прилича на оръжия  извънземният не държал. Шерифът отворил вратата на колата и с „Полароида“ направил четири снимки на хуманоида, който дори не помръднал. Без да погледне  снимките, Jeff Greenhow ги прибрал в джоба си, викнал на  непознатият да се представи и му казал да легне на земята, да сложи ръце на главата си и да  разтвори широко краката си. Непознатият не реагирал въобще. За първи път в цялата си служба Greenhow  бил объркан. Да използва оръжие шерифът не посмял.

След като малко размислил, той пуснал мигащите светлини на колата си. Светлините определено  извадили чужденеца от невъзмутимото му състояние, той се отвърнал от тях и побягнал. Сега всичко си дошло на мястото: пред  Greenhow имало  подозрителен тип, който бяга от полицията. Шерифът потеглил с колата и го подгонил. За негова изненада да го настигне никак не било лесно – той тичал поне със  70 км / ч. Когато Джеф трябвало да мине  на черен път, залавянето на чужденеца станало още по-проблематично. Шерифът изцедил всичко от колата, която започнала да  подскача през дупките. В крайна сметка колата се подхлъзнала и се блъснала  в едно дърво. В същото време беглецът вече не се виждал. Шерифът повикал помощ и след час смачканата кола  била откарана за ремонт, а Greenhow бил  откаран в болница, където обработили неговите натъртвания  и драскотини.

Докладът на шерифа за инцидента предизвикал  смут не само в родния му град, но и в целия щат. Възможно е Greenhow в града да не са го харесвали много, а в допълнение на снимките, направени от него, нищо  не можело  да се види, така че от самото начало на този инцидент, към него започнали да се отнасят доста иронично, а самият Jeff  бил подложен на множество атаки от пресата. Може дори да се каже, че срещу него определено се водела негативна кампания. „Феновете“ на НЛО не можели  да му простят за това, че подгонил с колата си скъпия им извънземен посетител, на полицейските началници  не не им харесала шумотевицата около полицията заради съмнителния инцидент,  а   съпругата му  просто  побеснявала, когато минувачите я сочили с пръст. Навсякъде за Greenhow станало доста зле. Той бил  уволнен от работата си, а жена му се развела с него и му взела къщата. Така че не вярвайте, че среща  с НЛО не влияе на съдбата.

Видяла НЛО и се превърнала в знаменитост

Ако срещата с извънземен за Jeff Greenhow наистина е фатална, то контактът на  г-жа Елси Окенсен с извънземните  има доста благоприятни последици.

Следва.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *