За първите девет месеца на 2014 г. в Русия са били убити 1366 деца

detail_3de6ccdbb1f72663e807935589c09d77Според Следствения  комитет на Русия , към  1 октомври 2014 г., в резултат на престъпления  в Русия са загинали  1366 деца. Тази годината в страната се издирват повече от 7000 непълнолетни лица, 1243 от тях са останали неоткрити, а  451 от тях са малолетни.

А ето и последният кошмарен случай с гибелта на дете

Така поискаха демоните

На 17 декември в Екатеринбург е извършено престъпление, което  ужасява  цялата страна: „жена обезглавява  седемгодишната си  дъщеря, изпълнявайки „волята на демони“

 
Вечерта на  вратата на апартамента в  една от обикновените  пететажни сгради в Екатеринбург звъни съседка. Жената очевидно не е на себе си: развълнувана, нервна, говори несвързано …

От четири години е разведена, отглежда дъщеря си, работи като счетоводител. Като цяло води нормален, рутинен начин на живот, както и по-голямата част от хората, които  живеят в същата сграда. И изведнъж тя произнася думи, в същността на които е просто невъзможно да се повярва:

– Аз убих Яна,  обади се  полицията …

Един час по-късно пететажната сграда бръмчи  като кошер. На местопрестъплението пристигат полицаи, експерти, следователи.

40-годишната майка на загиналото дете се признава  за виновна, а като  причина казва, че това са  гласове на  „демони“, които поискали  да убие момичето.

Тялото на обезглавеното дете и откритите в квартирата ножове, според източник в правоохранителните органи, са изпратени за изследване за да се определи точната причина за смъртта и оръжието на убийството….

http://lenta.ru/articles/2014/12/25/mamadontkillme/

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *