Забраняват на богатите да общуват с обикновените хора

213925905Местните власти в Кенсингтън и Челси ще забранят  на жителите -милиардери, които искат да живеят като нормални хора,  да копаят тунели за бягство.

Строителството на подземни гаражи, плувни басейни и мазета за изтезания са били само маскировка за система от тунели, което позволява на богатите да се наслаждават, приобщавайки се към живота на обикновения човек.

Статусната съпруга Susan Traherne казва: „Зад фалшивата етажерка в нашата подземна библиотека е скрит таен проход, водещ до кабините за пробване на дрехи в  магазина H & M (най-голямата мрежа за продажба на  дребно на облекла в Европа), където работя.

„Всеки ден аз тайно излизам от златната си клетка, за да поработя на касата, да ям отвратителни  сандвичи от кафенето в магазина за  облекла Marks & Spencer и да се наслаждавам на усещането за умора и единение  с колегите си.

Сега   спестявам с  Fiat Punto от 2002 г. с пробег 70 000 мили (112 654 километра). Това е по-добре отколкото да спестявам от дъвки, седнала зад волана на това гадно Lamborghini ».

Брокерът по операции с  облигации Julian Cook казва: „Моят тунел води в канализацията, където съм скрил сигнален работен костюм и каска.

С намазано  лице излизам от люка и отивам в кръчмата, за да поговоря за футбол с обикновените хора“.

Rich banned from digging tunnels to escape miserable lives

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *