Извънземен кораб придружава „Аполо 7“

pic-230120151116064Един от редакторите  на портала UFO Sightings Daily  изведнъж откри   следи от НЛО на една стара снимка, показваща пилотираната мисия „Аполо 7“.
По времето, когато снимката  е правена тя е била коригирана –  следите от извънземните, които са наблюдавали  астронавтите са заличени с  лепенка

pic-230120151116062

(по  онова далечно време не е имало технология за редактиране на изображения с помощта на Photoshop). Може да се предположи, че самите астронавти са били  шокирани от това, което са видели, и затова са мълчали за  случая.

pic-230120151116063

Въпреки това нередактирана снимка някак си оцелява и по-късно се появява на сайта на NASA. И сега тя е достъпна за всеки,  което потвърждава становището на уфолозите, че нито един от космическите полети на земляните  не не оставен без внимание от страна на извънземните наблюдатели.

Според редица данни от същия портал, нашата слънчева система е буквално натъпкана с всякакви  видове НЛО, тоест на извънземни, които са от различни цивилизации. Тяхното присъствие се наблюдава не само на Земята, но и на други планети (например, на Луната, Марс) в Слънчевата система.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *